MOR vtec ile AB vtec maaşallah diyelim.![]()
Mor ile tekrar denemek farz oldu artık.
En son pazar günü denedik tht nin time trialine giderken kafa kafayadık ama bende tesisat anfiler stepne full bagaj vardı onları bi sökeyim deneyelim.
arkadaşlar katılım okadar fazlaydıki herkese mail attım site adına gelmiştir haberiniz vardır die kimseye bişisölemedim polis veya jandarma sıkıntısı yaşamadık polisler ve zabıta ekipleri eskortluk yaparak yarışalanınakadar geldiler ve yaklasık 3saat kadar durmaksızın kalkış yapıldı ve eğitim alanı olduğundan jandarma gelerek artık yeter birazda aileler ve sürücü adayları araba kullansın dediler ve dağıldık herhangi bir sorun yada cezai işlem olmadı yakında bir organizasyon daha olacak piknik tarzında ve sonrada drag olacak burdan herkese haber vereceğim inanın ben bu siteden herkesin gelmesini istedim bolu organizasyonu olduğundan davet etmek istemedim yoksa hepinizi orda görmeyi çok isterdim
ibo org için teşekkürler güzel bir gündü videolarda cok güzel cıkmış gene geliriz inş.
mor renk kattıda biz beyazız nolcek şimdibi dahakine daha fazla vtec gideriz inş.
sorunsuz geçmesine sevindim, yalnız bu draglara tosfed müdahale etmiyor mu?
bursa yapacağımız drag için jandarmadan ve belediyeden izin almıştık trafiğe kapalı bir alan için fakat tosfedin haberi olmuş, bizden habersiz izinli drag organizasyonu yapılmaz demişler ve belediye verdiği izini iptal etti.
güzel bi gündü mor ve ab kimseye geçilmedi ve birbirlerinide geçemediler zatengelen herkese teşekkürler
anlaşılan yine bi vti roll night olucak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)