bu maksutu takdir ediyorum..ne zaman görsem bu arabayı sürekli yürüyo daha rölanti sesini duymadım.piste çıkmış bide hakkaten helal olsun..
bu maksutu takdir ediyorum..ne zaman görsem bu arabayı sürekli yürüyo daha rölanti sesini duymadım.piste çıkmış bide hakkaten helal olsun..
tubinin sesine boğulmuş ortalık..benimki bunun yanında bir garip kuş 98 model =)
tubi değil üzerindeki
http://www.kreissieg.com/
Samsa
iki araçada maşallah ... güzel bi gün olmuş anlaşılan
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
iki arabaya da masallah, aslinda tabikide GTR in daha iyi gitmesi lazim ama surucu farki var belliki
ferrari nin ses cok guzel ama, kreissieg GTR egzosu da yapicakti acaba uretimi bitti mi
BATIKAN
Video gayet kaliteli aslinda, ben cektim video'yu atarken formati degisiyor google video'da oyuzden boyle kotu gorunmus teaser halen yolda hazirliyoruz. GTR ilk defa korfezde piste cikiyormus, ferrari gibi hakim gelemedi bize ama eksik olmasinlar ikiside![]()
Her iki aracta mükemmel tebrikler; ama gtr çok arkada kalmış bunun sebebi olarak, acaba gtr'ı kullanan arkadaş pist tecrübesi az veya pist'i tanımıyor olabilir mi?, bilen varsa yazsın lütfen
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)