maşallah, güzel kalkışlar yaptın ve arabanda çok güzel gidiyor , tebrik ederim
tebrikler RS gerçekten çok büyük keyif verdi hepimize
yarış öncesi konuştuğumuz gibi wimmer bereketini fazlasıyla gösterdi![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
öyle olsun, Rs Tuner'ın eline sağlık o halde
pilotajda çok başarılıydı![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Aracına söyleyecek söz bulamıyorum içindekileri tam olarak bilmiyoruz gerçi önemide yok sonuçda taburunu geçtin, senin yüzünden az daha bir arkadaşla kavga ediyordum o garip,yok illa da japon geçecek vs vs vs edecek falan filan 3 . yarışdan sonra arkadaşa baktım ama yerinde yoktu kaçmış gitmiş, fransız aşkımıza lanet olsun her start verildiğinde biz nerdeyse piste inecektik ,güzel duygular için sağol arkadaşım seni tanımıyor olsakda iyi oldu![]()
Kanka sıra sende diyorum dinlemiyorsun beni
Çok teşekkür ederim. Zaten o alkışları almak bambaşka bir duyguyduAracımın içindekiler çok basit aslında
Custom CAI, Komple egzoz ki Headers RS lerde standart olarak gelen bir özellik ve de custom yazılım. Onun dışında bir de inancım
Bu dörtlü bir araya gelince çok güzel bir sonuç çıktı ortaya.
Hoş yarışlardan önce çok tereddütte kaldım kısa şanzuman taksam mı takmasam mı diye ancak iyiki de taktırmamışım diyorum. Hem çok saracaktım hem de çok erken vites atacaktım. Draglarda şunu anladım ki herşey 1. viteste bitiyor. Rakiplerim 50km/h gibi 2 ye atarken ben 80 km/h ya kadar indirdim ve neredeyse pistin yarısını 1. vitesle geçtim. Bu da ciddi avantaj sağladı. Vites geçişlerinde kaybedilen 0.5 saniye rakiplerime yaklaşık 1 boy kaybettirdi. Zaten 2 yi bitirdiğim zaman pisti de neredeyse bitirmiş oldum ki arabam 2 de 120km/h görüyor. Tabii Türkiye benzinine göre özel ayarlı yazılımımla da normalde 7250dd de kesen devri 8000dd 'e kadar uzatıp torku ve gücü de üst devirlere taşıyarak arabanın 8000 dd 'ye kadar dolu dolu dönmesini sağladım. Hafif hafif benzine shell istasyonlarında satılan oktan artırıcı ve enjektör temizleyiciden atarak elimdeki altın değerinde olan RS Tuner cihazı ile avans değerlerini ölçüp avans vurmaya başlayacağı noktada kestim.
Aslında bunları bilerek yaptım çünkü iyi ayarlanmış bir yazılım ile zaten güçlü olan RS in 1. ve 2. viteslerini çok daha güçlü hale getirdim. Yeter ki araba yere tutunabilsin. Onun için de yarıştan iki gün önce gittim 205 slick aldım. O slicklerle arabanın nasıl koltuğa yapıştırdığını anlatamam yaşamanız lazım
Herkese tavsiye ederim![]()
Bora rs :
Bilgiler için sağol pistde 3 aracımız vardı sadece ac 8877 kupa aldı
Bal köpüğü 106 talihsiz bir eşleşme sonucu elendi şanzumandaki sorun sabah tekrarladı fazlada sıkmadı alper gerekde yok zaten hondanın maşallahı vardı,
Şahinoglu ne yaptı onu hiç anlayamadım zaten
Ama ismail şen sağolsun eve kupasız götürmedi bizi inşallah bir dahaki sefer tanışmak nasip olur ,sen gelirsen mahmutbey gişelerinin yanındayız şen oto elektirik ...
Saygılar.
Muratçım artık çok geç. Arabayı standart egzozlu haline döndürdüm bugün. Ama Paşaoğlunda eski yazılımla 188.7 hp vermişti. Herhalde en son haliyle 190 üstüdür diye tahmin ediyorum. Tabii torku da 215 - 220NM ler civarıdır diye düşünüyorum.
Dostum hep diyorum senin makina ayrı bir güzel. Gidişi de harika. Bak o kadar heyecan yapıyordun sana dediğimi hatırlıyorsun sen ilk 3 te olacaksın diye ve dediğim de çıktı. O yarışta sende de slick olsaydı durum çok daha farklı olurdu![]()
Bora nedemek hocam ya ben teşekkür ederim herşey için, tekrar tebrik ederim. kendine iyi bak...
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
bu arada önemli bı ayrıntı;
2.turda EB Clio Rs'e elenen Baturalp Sağlam (Clio Rs) cok delıkanlı canlar canı bı kardesımızdır... kalbınde zerre fıtnelık fesatlık yoktur... Hatta ve hatta kendısını eleyen EB Rs ıcın katkıları,faydaları bulunmustur...Burdan kendısıne tsk edıyorum hem Bora abı hemde kendı adıma...
Ah bıde memur spec yerıne gevur spec kullanmayı becerebılse![]()
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)