ahahahaha harbimi la benim oldugumu düşünmüyosun dimi.
yok landedim özgün yapar anca bunu .bnelik olsun die ama sormadım
ztn bağırıp duruodu ya yukardan kartın nerde olm filan die![]()
Team PAŞAOĞLU
videolardan çıkaramadım walla senin araba siyah deilmidi? 1.6 kategoriyi izledim anca sonrasını izlemedim dahakonuyu takip etmedim,bu akşam bakayım konuya dedim,60 sayfa olmuş yemedi
izmirden laci vtec de gelmiş bu sefer daha iyi bi yarış çıkardı anlaşılanama 400 metre lazım ona esas gücünü göstermesi için
![]()
ulan 1.lik çok b.ktan gitti
bu hd çekim işte
http://vimeo.com/4373905
Yerler kuru olsa zaten gecerdin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Herkese merabalar Ben Memo z4 ün sahibiyim. Foruma üye değilim arkadaşım haber verdi onun nickinden yazıyorum.
Öncelikle vidyolar için teşekkürler.... Bir bunlar zaten benim araba ile ilgili bide amerikanların arasında çekilmiş 1-2 resmim var
.
Yarış yağmur yüzünden tamda bizim gurupta gerçekten sekte yedi. Traction control tüm kalkışlarda açıktı bende bir tek kalkış dışında oda pejonun benle 2. kalkışı (bu arada 2.ve 3 vidyo aynı olmuş pejonun beni geçmesi yok). Ondada arabayı zabt etmeye çalışmaktan kollarım ağrıdı cin fikir olarak ulan alman yapmış teknolojiden faydalanalım dedik oda elime yüzüme bulaştı. Farkederseniz 2liyorum araba yığılıyor gaz yemiyor. Ayrıca M3 le kalkışlarımda birinde sanırsam 2de kıç fena yanıma geldi.
Benim itirazım baştan guruba oldu zaten. Benim draga geliş amacım amerikancılar ile eğlencesine katılmaktı. Eski amerikancıyım arkadaşlar sağolsunlar bana kazık atıp biz bize yarışıcaz dediler attılar beni. Hatta sırf onlarla yarışmak için hazırlamış olduğum eagle var 4x4 turbo diye onla gelmedim z le geldim. Organizasyonda S2000 normal arabalarla kalkarken beni slickli, yarış için hazırlanmış arabaların arasına atıverdiler. Hadi M3 anladık oda slickliydi gerçi ama honda ve pejo bariz bu iş için hazırlanmış iddalı arabalar ne işim var benim orda tadında herkesin alayları arasında bir gün geçirdim.
Cnm memleketimin organizasyonlarında bu işi zamana göre yapmaya başlamaları lazım bu işin hacimle vs ne alakası var??? Hayır işin komiği arabam mz4 olsada bu gurupta olucaktım Turbolasaydımda bu gurupta olucaktım
Neysem yarışa geri dönersek hayatımda önden çekiş araba ile gazlamadım kaldırmasını vssini bilmiyorum ama slickler son dakka değişebilirdi. Araçların kuruda gidişatını görmek bende isterdim. Duyduğuma göre M5 den vs hızlılarmış 2 araçta, ama yürümeye başladıktan sonrada öle m5 performansı görmedim açıkçası.
Selam,islak diye muhtemelengormemissidirYoksa honda`da,pejo`daa cidden guzel yuruyen 2 aracti
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Merhaba Memo
Ben ve hondada sınıf 10 da yarışmak istemedik zaten, ben 2.0 honda ise turbo sınıfında yarışmak istedi ama gruplardan itirazlar gelince mecburen sınıf 10'a atıldık.Yoksa iddalı oldugumuz sınıflarda yarışmak bizim iinde daha zevkli olurdu ve o kadar beklemenin sonucu 2 araba kalkışı ve yağmur altında yapmak istemezdikNeyse sağlık olsun güzel yarıştı benim için değişiklik oldu farklı bi araçla denedim denedin
Bunlarda K20 nin m3 ve m5 videoları
M3
http://videos.streetfire.net/video/K...-M3_646556.htm
M5
http://videos.streetfire.net/video/K...-M5_646559.htm
Memo ve M3 de itiraz etseydi sizi nereye atacaklardı Göki
Sıgıntı gibi oldunuz, ne 2000 ne Turbo sınıfına istenmediniz![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yaw istenmeleri mümkün değilkiSabah 9 da geldik yarışa kadar arkadaşlarım dahil herkesin makarası oldum. Tam urban legend tadında kimi diyo 260hp 700 kg öteki dio m5 e boy boy
Bene diyorum benim günahım ne
Bu arada honda super yürümüş kuruda sustum. Körfezin kısalığınıda düşünmek lazım haklısınız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)