Masalllah Allah kaza bela vermesin ama geçen koyulan SC s2k n1n video daha bir güzeldi mody'nin araç sanirim...
Masalllah Allah kaza bela vermesin ama geçen koyulan SC s2k n1n video daha bir güzeldi mody'nin araç sanirim...
Everyday I ** Çapulling!!!
Çok güzel araç. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.
Kesici 8700de ve kadranda gordugunuz surat performance box ile ayni
kalibreli yani
buyuk ihtimalle izlediginiz araclarin kadrani fazla gosteriyor olabilir arkadaslar
tek kişilik orkestra mübarekhalil güzel bir derleme olmuş eline sağlık son cümlene bittim zaten
,görüntü kalitesi biras daha iiii olsa tadından yenmezmiş.
hakan artuç
Duranin fotograf makinesini 1 megapikselde unutmasinin eseri o icerden cekimlerin kalitesinin dusuk olmasi
sıkı video olmuş..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Video için tebrikler. Aracın maşallahı var. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Project01![]()
masallah on numara olmus arac ve vıdeo..ayrıyetten arac sahıbını cesaretı ıcınde tebrık ederım cok ıı surmus
aracın yuruyusu kadar dısıda cok basarılı bence..tekrar masallah
masallah kardesime, 41 kere masalahhh
BATIKAN
Maşallah Allah nazarlardan saklasın
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallahı war yha adananın gülüallah kaza bela göstermesin..
cok guzel vıdeo cok guzel makına..yalnız egzos sıstemı nedır arac uzerındekı? stok gorunumlu cut out tarzı bıseyde yok gıbı ses cok gelmıyo? bır bılgı alabılırmıyız?
Aynen oyle tunay stock gorunumlu cut out ama videoda boyle oluyor sesde goruntude kisiliyor gibi birsey
mesela normalde araba cok daha yakinda ben cekerken lastigin attigi tasi bile gorebiliyorum ama maalesef ozellikle gece cekimlerinde hem daha uzak hem daha az net cikiyor
dvd handy camle cekmistim daha bilgili arkadaslar aciklayabilir sebebini
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)