.................:)lıo...
Printable View
.................:)lıo...
.......................
Teşekkürler sağolasın.Bendede var 530 & passat deneme videosu,bende koyacam hakikaten çok güzel deneme oldu at başı gibi:)Reşit o deneme esnasında benim yanıma bindi,bir ara abi bu tayyar gibi değil yaw hızlanma hissi feciymiş diip kemeri bağladı:DKoptuk arabada,videodada var o sahne zatii.
Bu drag'ın tamamen keyfi oldunu anlayan arkadaşlara teşekkürler:icon_tup:Ama kesin geçerin seni drag da diyen Orhana kapak olsun:D:D
mevmı kevmı cupra ıle JAD ne olmus eray?
eray mev ne olm :)
kev
Eray ben niye para gönderiom olm ben mi geçildim :)
ehehe hakkat eray tolga gecılmıs gıbı yazmıssında basmaya basladıklarında cupracı arabam bozuldu galıba yaw deyıp ınmeye kalkmasın :D
tereddütü olan varsa hemen çıkarız. açık ve net :)
senın *** yesılı dedıgınle denemıs ;) JAD 290 300 hplerde
Sana cvp yazmıcam dedim ama dayanamıyorm elimde değil.270 hp 600 nm arkadan çekişli arabayla,280 hp 400 nm önden çekişli arabayı deniyorum(keyfine) sen buna alt specle deneme diyosun.300 hp 9 bin küsür devir çeviren 1200 kg tayyarla benim denememi istiyorsun,bu denk spec oluyo ölemi.Ama harbiden merak ettim sonuç ne olmuş kaç boy yemiş cupra?
530 kac kılo bıde onu yazsaydın? bıde aktarma kaybından yere verdıgıyle senın yere verdıgını kıyaslasaydın? bıde otomatık sanzımanla manuelın farkını kıyaslasaydın? JAD 9 bın donbmuyor emın olabılırsın 8800 max... neden devır bandını baz alıyosun? yapılı ıbıza cupra tdı lar dısarda m3 lere kok sokturuyo ama max 5 bın devırle ;) bak tolga adına sana bı davette bulunucam tolga ve ben JAD ta olucam sen tek basına olucaksın denıycez ne dersın? denemennın sonucunu merak edıyorsan kendın dene ve gor ;)
Nadirende olsa mantıklı şeyler yazıyorsun,biz nasıl bmw ile denk değilsek jad da benle denk değil dimi.Hala onun bunun arabası ile yorum yapıyorsun.Sorum araç sahibine idi sana değil,işine bak sen.
Madem zevkine cidden arkadaşlar bu kadar rica ediyor JAD ile bir dene hocam ne çıkar :)