arkadas motordan ornek vermek icin yazmis zaten.. kasa farkli ama motor ayni sayilir..
Printable View
Arkadaşlar,bmw 2005 galiba,218 hp lik.Ben 530 d nin nasıl gittiğini çok bilmiyorum ilk defa denedim ve bindim,bu arada daha yeni motor yapıldı araca.Bunlar etken olabilir ve 275 lastik var birde oda baya etkilemiş olabilir.En başındada söylediğim gibi,tamamen keyfi bir deneme idi,en ufak bir idda yoktu.Orhan sadece dragda 100 kadar geçerim kesin dedi bende belki ama oda zor dedim:)Passatla denk gitmesi bence doğal ama,210 hp imiş passat ve 1300 küsür kilo.Dilerseniz o videoyuda koyarım,Reşitin tırsıp kemer bağladığı sahnede var orda:D:D
tagonun butun dedıklerıne katılıyorum, hakkını vererek 530d o vıdeodakı gibi gider, senın araca tabıkı laf yok ııgıdıo ama 530 bıraz daha ıı olmalı, dıer vıdeoyuda beklıyoruz:D
ısmını bılmıyorum o yuzden dırek abı dıye hıtap edıcem sana cupra03.yasında oldukca benden buyuk.ılk olarak bı duzeltme yapayım.unnahmed ve unahmed dıye hıtap etmı$sın bana dogrusu "unnamed" olucak.bu duzeltmeden sonra bırde bısı eklıcem ; bu foruma 2.5 senedır uyeyım ve ne kımseyle bı polemıge gırdım nede bırıne yada arabasına laf atarcasına yorum yaptım.o yuzden sende ıthamlarında bıraz dıkkatlı olursan sevınırım.baskasının uzuvlarıyla gerdege gırmeyın,herkes altındakı arabayla alakalı konussun yazıp bırde goz kırpmıssın boyle cumleler kurmaya hıc gerek yok bence helekı karsındakının kım oldugunu ne arabasını oldugunu bılmeden hıc mı hıc gerek yok.
sımdı gelelım yorumlara sevgılı abıcım.bekledıgın yorumları yazalım.sırayla bırkac post alıntı yaptım yukarda.superchıps lı 5.30d ılk once 275/18 lastıklı oldu,sonradan yenı motor yapılmıs oldu yanı tam olarak ne oldugu bellı degıl dımı?ben ılk yorumu yaptıgımda tamamen saglıklı bır chıplenmıs 5.30d ve cıddı bır deneme olarak dusundum.bu forumdakı cogu ınsan az cok hangı arabanın hangı modla ne kadar yuruyecegını tahmın edebılır.bak tekrar yazıyorum,sen altındakı arabayla saglıklı bır 5.30d ye helekı chıplenmıs bır 5.30d ye kesınlıkle "20" boy atamazsın.20 boy demek ortalama 1 boy 4 metreden 80 metre eder.burda benım hatalı oldugum konu tamamen eglencesıne yapılmıs bır denemeydı yazmıssın.ben bunu dıkkate almadım ılk yorumumu yaparken bunun ıcın ozur dılıyorum.bu arada cupra guzel yuruyor masAllah :)
ıyı forumlar
Nic için kusura bakma:)Başkasının uzvu lafı kesinlikle sana değildi,o biliyor kendini.Eğlencesine yapılan denemelerdede Allah ne verdiyse basılır,yada biz öğle yaptık:)Anlatmak istediğim burdaki bazı arkadaşlar gibi hırs küpü değiliz,ve sonuç ne olursa olsun Orhanla ben önce arkadaş,sonrada iş arkadaşıyız.Aramızda sen ağarsın,benim koltuklara daha ağar,sen aç karnınasın gibi bahaneler yok,keyfi demek bu yani.Keyif için denedik ama ben basmadım yada o basmadı gibi bir durum sözkonusu değil;)Tekrar söylüyorum aracında sorun olabilir yada sağlıklı yürümüyorda olabilir,ben videoyu,bakın nasılda bmw 530 d süperchipe 20 boy çaktım die koymadım:)İddalı bir deneme olmadığı içinde detaylara girmedim jantmış lastikmiş.Sağlıklı chiplenmiş 530 d den bahsetmişsin böle gitmemesi gerek die,260 hp,1600 kg,arkadan çekiş,otomatik bir bmw&280 hp.önden çekiş,manuel bir cupra denemesi sence nasıl olurdu,bundan çok farklımı olurdu??Konulan videodaki bmw nin sadece chipli olduğu kesinmi?Kaldıki Orhanın 530 u kesinlikle 270 hp değil taş çatlasın 250-260 hp.Stock 218hp.Varsa tanıdığın bu hp değerlerinde başka bmw sağlıklısından ayarla deneyelim:)
Uğurcum sen colin mcrea edasındaki atarı bol arkadaşların laflarına bakma kardeşim,senin cupran şu an en iyilerden biri,jadla çok denk gidersin gibi keşke deneme fırsatınız olsa.Keyifle seyretsek:)
Jad la benim araba atmosferikken denedigimizde
2 3 yanyana gidiyorduk 4 te de ben ona yakın gidiyordum ama 5 e attıgında aramızda rahat 5 boy oluyordu
Jad ile filtreli chipli egzostlu downpipe lı bir cupranın denemesini bende merak ediyorum
maşallah:)
530 konusuna cvp veriyim. max 260hp bir araçtı 275lastik uzunda çok büyük etken öle böle değil. diğer bi konu abi yazmıssın oraya bmw arka ceker dezavantaj gibi ama arkadan çeker herzaman avantajdır. kısacası 530d çiple o lastiklerle gidebiliceğinin en iyisini gitti daha en fazla komple egzost yapılıp 225 yada 235 lastik takılır öle 3 5 boy daha iyi gitsin.
o passatı stock 1.8t sandığı için arabası gitmiyomus gibi geldi ona tekrar belirtiyorum passat taş çatlasnı 220hp lerde ŞUANLIK.
nie reşit kullanıormuş ben kullanamıyormuyum arabamı . Ben sonucu önceden bildigim için kasmadım 8 binde falan vites değiştirdim kasmadım yani eray cım . kasarsam emin ol anlaşırlır zaten eskiler bilir.....
ha bak egzos kaçırıyordu bide şimdi hatırladım :)
tekrar diyorum birazdan gidip kayış değişecek oan göre ayar yapıcam bi ii akşam gece varsa denemek isteyen buyursun :) hatta eray a verin o kullansın bakalım nasıl oluyormuş vites atmak görelim hep beraber