güzel video sonuç gayet net hafif,torklu ve yazılımlı czt karşısında pek şansı yok.
Printable View
güzel video sonuç gayet net hafif,torklu ve yazılımlı czt karşısında pek şansı yok.
:beuj:;);)
arkadaşlar biliyorum konu ile alakasız ama bu kornanın markası nedir? modeli nedir ?
stebel olabilir mi acaba ?
auhauhauhaha lan olm bana neden yazılım yap die yırtınıon ozaman serkan ?
serkan yürüyomu?????
:D:D:D:D:D
iyi olmuş iyi yakışıor srk ya:D
yok be geçememişindir sanırsam..
bu aracın kıymeti direksiyona geçip deniyince anlaşılıyor tepkileri ve gidişi harika ben binince hayran oldum hala da hayranım maşallah kardeşim gene döktürüyosun buraya gel onuda özledik tek gelme :)
saçma sapan bir peak yapıp torku 340 lara vuruyor, sonra o basıncı tutamıyor. TF035 turbo ile bu kadar. Aracın karakteristiği de bu şekilde.
ben bu tork olayını anlayamıyorum. düşük hacimli ve daha ufak turbolu arabalara göre bendeki tork hem daha az geliyor hem de bayağı yüksek devirde. tork-turbo-hacim-basınç arasındaki ilişki nedir kabaca
3500 devirde 1.55 peak vuruyor, egzoz çıkışı çok dar olduğu için deli gibi tork vuruyor akabinde. 350 nmolan tork basınç sürekli düştüğü için 200 küsürlere iniyor 6000 de.
Aynı arabaya headers yapıldığı zaman peak tork 30 nm kadar düşüyor ama 4500-6500 arasındaki tüm alanda tork 25 nm atıyor.
Seninki daha mantıklı, daha kullanışlı, bizimki yürüyeni yoruyor.
abı bunun sebebı buyuk ıhtımalle ınternal wastegate ın erken acması..cogu fabrıkasyon turbo aracların wasgateınde bu sorun oluyor..fabrıkasyon bastıgı basınc 0.7 ıse wasgate ona gore secılıyor,dısardan mudahele ıle bu basınc arttıgı zmn wasgate yetersız kalıyor..
Bendeki turbo da nerdeyse coltun ustundeki turbo kadar, basinctaki dalgalanma edo nun da dedigi gibi internal wastegate in basinci tutamamasindan.
sELENOİD :) denen bişey var güldürmeyin adamı
bakın sonradan turbo değil o arac selenoid denen bi unitesi var basıncı ilk siz arabayı deli gidiyormuş gibi sanın diye basıncı veriyor sona cıtır cıtır çekiyor :) WG nin tutamaması .5 barlarda olmaz 1.5 larda olur :) colt un üstündeki WG de yabana atılıca cinsten değil satan
sen programlıyorsun selenoidden arabanın hacimi 1.4 saten :)
selenoid olayına gelince normal programların alayı böyledir peak yapar kesiciye doğru düşserr sen programlayarak selenoid in çalışma zamanını değiştirirsin bazı araçlarda selenoid cidden kötü oldğu için yeteri kadar tepkili olmadığı için belirli bi yerden sonra saçmaladığı için selenoid i değiştyiriyorz normal araçlarda selenoid inyanı sıra başka işlemlerde gerektiriyor Wg ile ilgili basıncı tutabilsin diye
selenoıd aldım hondata ama emınım wg tutmıcak basıncı:D buna ne demelı ozgunum:D wgdım 6.5 psıda acıo 13 psı bastıgım zmn selenoıd ıle ustlede 10 psılara dusuyo basınc..yanı baktıgım orneklerde oleydı..ya daha gec acan wg almam lazım yada external..yanlıs mıyım???demekkı sorun selenoıd deıl ınternal wg;)
..........................