Colt CZT
* Yazılım
* Kat İptali
* Orjinal Susturucu
206 RC
* Peugeot Sport Beyin (Varlığından şüpheli ama en kötü yazılımlı )
* Hava Filtresi Kiti
* Son Susturucu
http://videos.streetfire.net/video/C...6RC_682440.htm
Colt CZT
* Yazılım
* Kat İptali
* Orjinal Susturucu
206 RC
* Peugeot Sport Beyin (Varlığından şüpheli ama en kötü yazılımlı )
* Hava Filtresi Kiti
* Son Susturucu
http://videos.streetfire.net/video/C...6RC_682440.htm
colt çok geçmiş ya evc filan yok dimi coltta
gerçi yazılım var demişsin basınç vardır healde
Team PAŞAOĞLU
rc ıyı gıtmıs
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
fn2 ile denemişsniz sanırm zamanında coltu colt aynı durumdamı
bu arda barış rc clioları her türlü geçio bencede makul gidişi
Team PAŞAOĞLU
Aman kardeşlerim,ben tamamiyle iyi niyetliyim,sakın kimse yanlış anlamasın
Evet evet,Bora'nın FN2 ile denemiştim yazılımdan önce,aynen yine orjinal susturucum vardı üzerinde,2 ve 3 yanyana gidiyorduk,sonra Bora önüme geçiyordu en az 3boy..Bi de tam hatırlayamıyorum Kaan daha iyi biliyordur..
Evet şu anda CZT için tek uygulama kendisi tarafından yapılmakta. Ben 2008 yılı son çeyreğinde CZT.de evc ile basınç açmıştım sadece,makina yürüyodu hatta basınç kese kese daha evvel 4-5boy beni geçenleri bi 4-5boy da ben geçiyordum ama çok sağlıksızdı,korkuyordum..Yarım gazla hızlanma yapamıyordun,ya da turboyu doldurmadan şehir içi gitmen gerekiyordu,ya da tam gaz yapman gerekiyordu,lanet olsa throttle position sensörü sebebi...
Maşallah araçlara,czt baya iyiymiş.Ben barborosa ulaşamıyorum tl bilen varmıdır arkadaşlar.
edit:buldum tlf![]()
Maaşallah.![]()
serkan bız rc de beyin yokken denemıstık senle bu kadar fark yoktu rc lı arkadas rolıng olaylarında yeni bi arkadasımız bide senin gizli formul işe yaradı herhalde![]()
vay kardeşim maşallah, O chipi ilk deneyen ve uğraşan çok yakın arkadaşım. Tam 11 kere dynoya girdi
chip acaip yaramış, o araç şu anda 0.75 barla yürüyor ve yaklaşık 200 hp 280 nm. Turbo erken spool oluyor.
Yaklaşık 1 barda yürüyen czt'yi draglarda gördünüz zaten, header , IC + 1.1 barda 286 hp 1468 cc ahahh![]()
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)