Budur iste ya arabalari tartisalim izleyelim arkadaslar kisisel seyleri degil rica ederim iyi seyirler tekrar
Printable View
Budur iste ya arabalari tartisalim izleyelim arkadaslar kisisel seyleri degil rica ederim iyi seyirler tekrar
eline sağlık gece gece iyi geldi :)
arada bide motor kaynamış :p aman dikkat diyim motorcuları gaza getirip bi tarafa kapak olmalarına vesile olmayında...
c6 bence boltonlu f430a göre hiçte fena gitmiyor
Ferrari konusunda bişi demek yanlış, ferrari işte :)
Amerikan v8'in sesi çok güzel, Amerikan v8 leri ztn çok sevdiğim bir otomobiller...
Keyifle izledim
Teşekkürler...
Ferrari F430 ve Corvette Z06 lı video da görmek isterim :)
Maşaallah Araçlara sonuç normal olmuş gibi..
Bir de Bu F430 aracınız sanırım ist gelip F kardeşleriyle deneyecekti :) NSM vs denedilermi hiç sonuç ne oldu ?
eline sağlık halil güzel bi video olmuş sabah sabah uykumuz açıldı:) güzel bi atraksiyon olmuş..maşallah ikisinede kazasız belasız
guzel bı vıdeo olmus. corvette bıde z06 olsaymıs denemenın tadından yenmezmıs.ferrarının vıtes atısları veteenın kukremesı buyuleyıcı :) tesekkurler
F430 çok güzelmiş, devir canavarı bir araba..
p.i.s.
(karakter)
F430 zaten çok iyi,ama vette bence baya ii yürümüş bu f430 a karşı.Her iki araçta dehşetengiz:)Benim movistarım olmalıymış orda:D
Maksutla baya takildilar istanbulda videosunuda ozcan koymustu ama galiba trafik vs bu kadar net olmamisti
Kemalin bana anlattigi 2 araba esit gidiyormus
Mesela kemalin arabada biri varken maksut one geciyor 1-2 boy maksutta biri varken kemal geciyor 1-2 boy
F430 da bile 1 kişi farkediyor demek....
walla bence vette iyi bile gitmiş , corvette'ler gerçekten pskopat ferrari zaten tartışılmaz .....
ferro süper vites değiştiriyor ve sesi harika olmuş,iki araçda harika maşallah:)
sanki corvette'nin vites geçişleri ekonomi mod'da gibi haksızmıyım yaw
430 un vites değiştirme süresine hayran olalım zaten :) nede olsa Selespeed Şanzuman ..Kazasız belasız ;)
Ferrari vites geçişlerinde hiç zaman kaybetmiyor ama corvette vites değiştirirken bayağı kaybediyor..yinede mükemmel deneme olmuş maşallah araçlara ..