paylaşım için tşk.ler halil emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş tekrardan böyle videoları paylaştığın için sana tşk ederim :)
f430 c6 ya bi gömlek üstün gelmiş .
Printable View
paylaşım için tşk.ler halil emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş tekrardan böyle videoları paylaştığın için sana tşk ederim :)
f430 c6 ya bi gömlek üstün gelmiş .
f430 daki sadece headers mi ? yoksa komple ss in sistemi mi?
ellerıne saglık halıl : ) boyle vıdeoları TR de gormek gercekten cok guzel 2 arabayada masallah....
halil ellerine sağlık kardeşim böyle uğraşıp videoları koyuyorsun bu işide bayaa ciddiye alıorsun kazasız belasız hepinize..
maksutla deniycem :) ulen bilmiorrsun sanki araba 220 de redline giriyo neyi deniycez ama 100 220 yaparım
Çok güzel bir yarış olmuş. Halil çok teşekkürler video için :)
Rica ederim arkadaslar begenmenize sevindim.Yaptigim her is,imkanlar dahilinde en iyisi olsun istiyorum.Bu arabalarda cep telle cekilip heder edilmez degilmi:D
F430da supersprint headers ve tubi gtc egzost var
ferrarinin vites gecişleri cok dha sert olurken corvtte ninki dha bi sakin ve buda ara acılmasına sebep olmus gibi.gayet guzel bi video paylasım için teskrler...
Birde kesin bundan onceki M5 videosundan bahsedenler olacaktir o konudada aciklamada bulunim.
Dikkatli olanlariniz o videoda headers ve filtre olmadigini farkedecektir.Headers ve filtre 1 sn farkettirdi F430 a 100-200km/h de (kabaca 10 boy ) ve zaten bundan 2 gun once tekrar denemisler,F430un sahibi arkadasimin soyledigine gore baya rahat sekilde gecmis.
hallılım ben murat m5 sahıbı arkadasımın sıfresıyle gırıyorum kemal m5 ı gectım demıs burda bu kadar ınsanın onunde butun f430 u olan arkadaslara soyluyorum kemal de dahıl 0 dan kalkacaz 10 km basacaz sende bıtıste camera ıle cekecen m5 kac boy fark atıgını gorecen ve yayınlıyacan telefon numaran bu 05322961202 haber beklıyorum
maşallah diyeyim güzel deneme olmuş... vites geçişlerinin sonuçta çok büyük faktörü gözüküyor...
vette ye kocaman maşalla cok saglam gidiyo ama 430 cok cok yırtıcı bi araç
Merhaba Murat hosgeldin
Tamam ben iletirim elciye zeval olmaz:)
iki aracada maşallah
oo ellerine sağlık Halil abi çok güzel olmuş
Murat ben ilettim kendi uye olup cevap yazacakmis.
Ama benim kendi gorusum,sifirdan kalkip 10 km duzlugu nerde bulacagizda bu cekimi yapacagiz?
Yaparsakda dunyada bir ilk olur yeni bir yaris turu icat etmis oluruz.
Su anda tum dunyada otoban yarislari,her iki aracinda patinaj yapmayacagi suratte baslayip onune araba cikana kadar devam eder.
Ama neyse kendi gelince siz bir organizasyon yaparsiniz.