yok halıl bızım yer mekan bellı bızım ıstasyonu gectıkten sonrakı duzlukten bahsedıyorum orda hıc yoksa 6 7 km var oda benım ıcın yeterlı yanı sıkıntı yok 50 de basarız yeterkı 320 kadar basıp cekmiyelim yanı ben bır yedıcı vıtesı gorım:)
Printable View
burda yapılabılır:D
http://i2.tinypic.com/85m2vxc.jpg
Enteresan bi düello teklifi:)0 dan başlıcaz 10 km gideces:)Yada 50 den basıp 320 kesmiyelim:Dkonuşulan rakamlara bak yaw,süper sport böle bişii olsa gerek:)Ama şahsi fikrim saçma bi idda olmuş ve bu gösteriyorki f430 son denemede geçmiş m5 i.
Sonuçları merakla bekliyoruz, üzücü bi haber olmasın her iki taraf içinde çünkü yapılıcak olan hızlar tehlikeli, o geçmiş bu geçmiş önemli degil bence.
Gündem yine değişecek gibi. Herşeyden önemlisi böylesine ciddi hızlanmaların ne olursa olsun kazasız belasız sonlanması. Sonuç ne olursa olsun. Her iki tarafada başarılar umarım eski Mersin-Adana gibi veya sen geçtin ben geçtim durumları söz konusu olmaz. Hak eden kazanır.
koyu gri bi m5 vardı f430 u habire tokatlayan tahmin edersem o m5 den bahsedilioyr burda :)
Iyiki hepimiz arkadasiz yorumlara dikkat dedim.
tokatlamak hos oldumu simdi?
o yaris hakkindada soyleyim murat 50 den hic basmadi hatta 150den asagi hic basmadi.
M5 nerde gucluyse sadece orda basti videodada var zaten "basmam diyor" demisim.
M5 headers oncesi 250 - 270 sonrasi daha hizliydi ama headerstan sonra artik oda kalmadi
o zamanda 50 den bassaydik bildigimiz otoban yarislari gibi olsaydi yine sonuc son yaristaki gibi olurdu ama 4 kapi aile arabasi ferrariye kafa tutmustu bu tabiki alkislanacak birseydi.
Ama beyler bakin ne murat ne ben ne kemal kirici laflar etmezken sizde yorumlarinizda yazdiklariniza dikkat edin lutfen
Eline saglık ..
yaw gecen hafta adanadaydım iş için mersin karaduvara gittim geldim nasıl bir yoldur o bizim kıçık şirket aracı vectra cdti 240 devirdi gitti hatta 220 ile giderken 6 dan 5 e aldı alet kendini ne yapacagını şaşırdı yolun guzelliginden :)
Otobandan bahsediyorsan evet. İnanılmaz düzgün bir yol. Ayrıca şuan eski karayolu D.400 üzerinde yoğun bir çalışma var YENİCE-TARSUS arası. Yolun bir kısmı tamamlandı ve genişletildi. Şuan diğer tarafına başlanıldı ve bitmesi yakındır :)Bir yoklayın derim o yol tamamlandığında:D
Birde gol kıyısınad restoranlar vardı guzel ordaki koprude aksam gencler kapatıyor aksiyon oluyor dedi arkadas manzara orta zaten 10 numara dedim adana da hayat var :)
hadi hadii boş konuşmayınn gün verin saat verinn
her iki taraf ta gerçekten çok iddialı konuşuyor.olursa seyrine doyulmaz bi mücadele olacağı kesin.iyi olan kazansın