arkadaşım araban hayırlı olsun araba gerçekten güzel araba cem benim samimi arkadaşım biz işin makarasındayız ama
cem in arabasının fn2 typer ı 1 boy geçtiğini sana kim söylemişse yalan söylemiş1 boy mu yanyana yürüsün yeter. benim iyi bildiğim bi araba o videoları koyunca anlarsın
mkV GTI
sagolasın eyw.tabiki arkadaslar arasında bole seyler yasanır.ben cemin arabasının typarı 1 boy geçtigini solemedim.1 2 boy typerın gectigini ima etmeye calıstım.yanlıs anlamıssın.bundan dolayı 1 2 boy geçilmek yada gecmek okadar onemli deil.1 2 boy geçmek için o paraları FN2 ye vermezdim dedim.![]()
eyvallah yanlış anlamışım demekki,zaten bende o kadar parayı peugeot geçeyim diye vermedim araba gözüme güzel göründü sıfır aldım yarın s2000 alabilirim onlada peugeot geçersem sen peugeot geçmek için mi s2000 para verdin diye yazarmısın
aslında sende haklısın cem benim kankam olmasa o kadar para vermişim ya peugeot la denemem bile![]()
mkV GTI
yeni araban hayırlı olsun öncelikle cemin arabasını almakla çok iyi bir karar verdin. cem deyken son gece senin arabayla en son ben denedim, kısmet olursa seninlede deneriz ilerde arabalarda değişiklik yaparsak. o kadar para mevzusuna ben katılmıyorum. sonuçta BMW 320ci alan biriside o kadar parayı 206 RC ye geçilmek için vermiyordur. farklı gözlerlede bakmak lazım biraz
TeamPASAOGLU
ya neyse bu mevzuda kavga etemyin yaw geçemk gçeilmek dert deil makarayı kakaya döndürmeyin![]()
Team PAŞAOĞLU
ne yakalayıp geçmesi cem sen önde oluyormuydunki hiç,kurnazlık yapma 5 sonu yaklayıp geçiyomuşuz neden beş çünkü senin araba 5 sonu hiç yürümüyor bizde glip geçiyoruz yani öylemi bırak kanka bu işleri yemek sözü verdin
3-5 boy dedin doldurdun arabayı yanyana bile zor yürüdün farlarını kapatıp bile denedin
yineden geçemedin kabul et kanka artık ayrıca serhat o akşam kesiciye soka soka gitti. evet geriden gelip geçiğimiz videoda var ama serhat ta yazar şimdi 2 yada 3 te çok kaçırdı. ama yineden geriden gelip geçti.
![]()
mkV GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)