Can,sen beni yanlış anladın galiba
Seninle denemiş olmam ve seninde Cenk le denemiş olman benim tahmin yapmam için gerekliydi o bakımdan sordu..
1.6 aile arabası Leon ama cidden motoruna göre güzel yürüyen bir Leon,youtube ta videoların var Ahmet in eski HOK u gayet güzel ayırıyor![]()
Ahmet te benim yanıma gelmişti o akşam![]()
ulan terbiyesizlersize ceza hepinizi yan yana dizip içinizden geçicem
şimdi burayı dinleyin canın leon ahmetin 320 yi geçtiği gün ahmet nasolsa geerim die yanına 100 kiloluk emiri almıştır ve arabada 17 jantlar vardı yani 320 2 kişi ve 17 jantlıydı can tekti bu bir kıstas değildir gene gazman asımcanımla leon patlıycan denediğinde arabalarda biz vardık yani ahmetle ben bu işler tek kişi denemeyle belli olur yanınıza kimseyi almadan deneyin bence kim kimle deniycekse bu arada asımcanım fiestaya bulaşma bunu sana dostun olarak söylüyorum
ben artık ayı değilim 98 kiloya düşmüşüm söliyim
![]()
evet çip faktörü var kanka ama genede teke tek denemek lazım herzaman şimdi bibirine bilenen 3 araba var 320i leon ve fiesta teke tek çıkıp deneyin kankalar çok güzel çekişme olur nasolsa hepimiz arkadaşız
bu arada hakkaten çok süzüldüm kuş gibiyim![]()
Aynen Cenk,maksat eğlence olsun
Fiesta ile zaten düşük hızda denemeye gerek yok Cenk her türlü ayırır 3.20yi ama 100 den sonrasını merak ediyorum ben![]()
Foruma girebilim uzun aradan sonra![]()
Cenk'im gözlerim bozuk gibi kanka zaten tavuk karası varŞaka bi yana cidden 5 im çok uzun yaw.. 80 km de 5 teyken 1900 rpm gibi oluorum
hatta rollinglerde bile atmasam daha iyi..
çünkü 4 te 7500-8000 arası dönsem bile 5 e attığımda 5000 de yakalıo![]()
Tork canavarı fiesta diorum başka bişi demiorum![]()
Benle denemek isteyenlerle denerim itina ile.. Araç felan fark etmio benim için.. Şahin olur k-pro type-r olurMaksat muhabbet.. Ayrıca her devirde her hızda olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)