TypeR larin listesi ve dnyosu yokmus.
Arkadas en son olarak.
Gecen yil Subaru, Evo ve Bmw klupleri ile cok iddilastiklari ama simdi hepsi sakin diyor..
Artik hepsi biliyor MPS in nasil gittigini diyor..
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
Valla uzulerek soyleyim bu liste ile o verdigi sti i gecmesi mumkun degil ha nasi mumkun subarudan anlamayan birileri toplayip ayar yaptiysa mumkun. Typerlarin listesi yok dynosu yok o beygirler nerden geldi ? Atmosferik 270 ve 300 kusurkusura bakmada ben pek tatmin olmadim. Neyse mis mus muhabbetlerini sevmem ben gozumle gorduklerimi aktardim basinda okadar hala stock halde 260 gibi giden bir arac degil benim gozumde , kaybi cok.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Valla gerçekten o yapılanlarla Sti ile aynı gidiyosa hey maşallah MPS'ye. Varsın ben Mps geçsin.
Yokmu trde Mps ya deniyelim.![]()
OPC forumunda ilginc ki Wrx in sahibi yazdi ve bu video yu gonderdi.
http://www.youtube.com/watch?v=Ng2S2WK6m0A
WRX icin chip+egzost+pompa varmis ve 280 hp diyor
MPS icin de sadece chip oldugunu soyluyor.
Video cekilirken wrx de 3 kisi mps de tek kisi oldugu soyluyor.
Buda MPS & Yeni AUDI TTS
Audi icin Chipli gibi diye yazmis herhalde eskisi ile farkini belirtmek icin olabilir.
MPS de Chip ve katalizor iptali varmis.
http://www.youtube.com/watch?v=3eKyimyySkg
Kusura bakmada sizin beygirler baya bi havada ucuyo. 280 hp wrx 270 ve 300 kusur na typer vsvs. Anlamadim benn. Evet burda mps cok zamaninda arabam stock ken denedim bir cok kez. Anlatmaya calistigim sey mps stock kagit ustundeki gucunu yere veremiyor. Yani istedigin kadar buraya mps videosu koy bisi ifade etmio cnk zaten araclar stock degil. Vekoydugun her arac icin alakasi beygirler mevcut.
yane mps hakkında çok bilgi sahibi deilim, s3, opc, cupra r gibi araçların birebir ayarında olduğu yapılan işlemler ve alınan hplerle belli gibi, hatta hacim farkı da var alman rakiplerine göre 2.3litre, stockken wrx i geçebilir, komple ekzost büyük cooler vs ile sti yı da geçebilir(sti stocksa). Bana normal geldi sonuçlar. Zaten top speed i fabrika 250 sınırlı denilio. Sonuçta aynı güçlerde fwd arabalarla deneme sonuçlarını görmek lazım. Bu arada erden iii gitmişsin...![]()
Niye ? Ahah kanitlamam gereken bisimi var ? 400 surelerine bakmak yeterli sen mpsci arkadasina otm wrx videosunu gonder izlesin. Daha fazla yazmaya gerek yok bence. Videolar bisi ifade etmiyo benim icin cnk alakasiz beygirlerden bahsediyorsunuz. O wrx 280 beygir olamaz td04 le max alabilen 255whp aldi okadar. Bi cip bi pompa ( ki pompanin bi etkisi yok ) zor yani. Herneyse sevmiyorum bu tarz muhabbetleri cok bile yazdim hatta.
mps'nin bukadar gittiği ortadayken senin de kabul etmemen bir garip? madem iyi gitmiyor videon varsa mps ile koy demiş arkadaş haklı olarak. 350Z, TTS geçen sadece filtreli yada çipli mps'ler koyduk işte sanki ağır modifiye varmış gibi konuşuyorsun. bende netten videolar koymayı sevmiyorum ama durum ortada.
Hala anlamiyosunuz ben bu arabanin stock halimden bahsediyorum. Turvo arabaya bi egzoz takarsin dnasi degisir. Stock halde giden bi araba degil. Bu benim kendi fikrim. Gozumun onunde egzozlu ve filtreli mps 240 whp verdi dynodinamiks de. Ondan sonrada ben cikmistim dynoya. Orjinali 260 kagit ustunde olan bir arabanin egzozlu ve filtreli halde 240whp vermesi vasat bence.benim videom yok. Arabam orjinalken denedim bircok kez keza mps 6 da ayni. Sanziman kaybi var diye dusunuyorum ben. Ayrica venom 350z buyitulecek bi araba degil. Cok cok agir. Tts yi bilemem bunlari bu sekilde kiyaslamak yanlis ben kiuasimi hep standart araca gore yaptim. Ama hic biriniz otm wrx videosuna bisi yazmiyosunuz. Garip bir videoda degilki. Otm ve 224 beygir awd avantaji var diyen yoktur sanirim wrxin mpsden agir oldugunuda saniyorum. Herneyse. Yaptiltan sonra her araba yurur. Ben standart kiuasladim ama arkadadin verdigi ornekler bana tatminkar gelmedi. Yazdigi beygirler ortada.
In soviet russia car drives you der konuyu kapatirimtelden yaziyorum canim cikti
![]()
WXR 282 beygir veriyor.
Rusyada Chip uygulamasi yapan firmanin sitesinden alinti ve aracda bildigim kadari ile burada chiplendi
WXR icin chipli 270hp diyor.
http://www.upsolute.ru/index.php?pag...hip_id1=Subaru
Benim araba icin 306 demisler cok iyimser bi firma
erden aracimin beyni reflash olabilen bir ecu. Cipe felen gerek yok yeniden map yazsan bile td04 le bu araba tekerde 250 motorda 280 ustunu gecemez. Yukardaki liste malesef abarti Madem bu ciple bir sti 392 beygir olabiliyorda vi kac sayfa onceki sti yapili motor ve utecle nie 360 larda kalmis anlamadim haberimi yokmus sahibinin boyle bir uygulamadan. Yukardaki listedeki beygirler bir ciple alunabiliyorsa bende siparis edeyim.
Senin icin nedense hersey abartili oluyor ..
Burada baya sayilan bir firma...Yaptiklari bir cok araba var..
Benim araba icin de 220 hp diyor. Ben bildigim halde yatirmadim. Kisiden kisiye degisir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)