si da kısa crx dişlisi var mı?
si da kısa crx dişlisi var mı?
civic güzel yürüyen bir araba diğer si ile denemelerinden biliyorum cigeri iyivti ile bir yere kadar yürüyo tabi vtec altı basma etkiside var..maşallah diyelim biz
![]()
vtı de korna yok sı da yok![]()
koptum yaa bas sen bas bende yok bendede yok![]()
guzel denemler olmus gunduz çekımlerı ıyı oluyo ya gece olunca anca ıkı far gelıyo gıdıyo
korna da mı güç çalıyo yoksa klima gibi![]()
![]()
![]()
cem helal olsun gk323 bıraktığın gibi halen sağlam yürüyo sonradan headers eklendi diye biliyorum 3 4 duymadım kii eskiden de böyle yürüyodu gerçi cem hafif kısmıştı verirken![]()
ECUTECH İstanbul
gk 323 da cemden alındığı gibi hiç birşey yapılmadı, ümitde iyice alıştı artık si ya arabada güzel yürüyor maşallah. ayrıca o kısıklıkta alındığı gün açıldı![]()
korna yookk bomba yaaa))
gk323 eski efsaneme 2 sene boyunca gözüm gibi baktım gereksiz sıkıştırmadım standart hiç bi si geçemez o aracı şuanda videolarını izlemekten çok büyük zevk alıyorum çok anılarım geçti o arabada kıymetini bilin lütfenn
Güzel bir gündü, herkese teşekkürler. Dün bana bir ön cam a mal oldu ama o keyfe değdi valla![]()
Evet vites atışlarım rezalet ama zamanla öğrenicez inşallah. Olmazsa Kadir abi özel ders vericek RS için bana![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Bi ara çatır çutur kamyonun teki taş attı, o sırada çatladı gibime geliyor, sağlık olsun ön cam ucuz benim arabanın
Sinekler gırla zaten en az 20 leş var ama cama su tutamıyorum tamamen çatlayacak diye, rolling anısı olarak ön camda yatıyorlar. Sen naptın haftasonu ras gelmedimi bişiler?
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Ortak cama el atarken bi de şu arka frenlerini yaptır. Sen fren yaptıkça ben korkuodum valla, arkası direk kalkıyo havaya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)