spinler esnasında 4 tekerlek kilitlenmiş sanırım , yani allah ne verdiyse iman gücüyle asılmış frenlere , direksiyon desen sabit...
yani şans faktörü daha bi ön planda , frenlere asılıp kuru asfaltta lastikleri kilitlemesi de nasıl desek , bir miktar tecrübe sayılabilir...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Sanki direksiyon köküne kadar sağa çevirili ? sonra topluyor
lastigin patlama basıncıyla arac denge kaybedıyor galiba
bence şans tamamen.
frene basmak bi miktar yavaşladıktan sora yapılmalı yada en azından direksiyona kontra fln verirdi frenle beraber aracın bariyerlere vurmasını engellemek için.
direksiyona hiç bi müdalede bunlamamış sağadoğru dönük kalmış bence şanş ...
Dr.Ecu AntaLya
şans bencede ama patlama anında direksiyon tam tur bi tarafa donup kitlenip kalıyor o şekilde artık isteyerekmi istem dışımı anlayamadım ve o şekilde donuyor sürekli![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bildiğimiz yurdun ballısı
Bi çaba sarf etmiyor ilk başta kurtarmaya alışır gibi yapıp direksiyon u bırakıyor.
Bence yani sadece şans
tecrübeli bile olsa yol dar o kadar spine o kadar dar yolda kontra yetmez yaani şans diorum.
ben de gimat kavsagında mesai cıkısı kalabalık trafikte 205 gti ile yoncada yanlayarak virajı alıyordum full kontra ile (burası tecrübe) virajın tam cıkısına sanırım bi harfiyat kamyonundan kum dökülmüş ben o kuma yan girince akmakta olan kalabalık trafiğe geri geri cıktım bi yere vurmadan (burası da şans
)
sonuç olarak ikiside lazım
konu ile ilgili veciz bir söz eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha tevekkül et.![]()
subi & suzi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)