ölçümü yapmadık henüz bu aralar yaparız
Xor amin cümlemizi
Printable View
ölçümü yapmadık henüz bu aralar yaparız
Xor amin cümlemizi
maşallah gayet başarılı :)
Masallah valla hilmi ayrica helal olsun yapip bi koseye koyup senede 1 video cekip turbo arabam var demediginiz icin :D trnin en hizli k20 sini bekliyorum ben sizden. Ama bi kamera ve mount da alinda arabaya gusel gusel izleyelim. Kazasiz belasiz insallah.
600 lük motorla denemiştik siyah coupe zamanında....gayet iyi bilirim motorla denemek nasıl bir şey....vites bitmesin diye dua eder kalırsınız gazın üstünde...vites değiştirmeye kalktığınızda ışınlanır gider yanınızdan....1000 lik bir makina ile tek kelimeyle maşallah diyorum başkada bir şey diyemiyorum...kazasız belasız miniklerim......
maşallah kardeşim
miniks,aslında güzel kaliteli bir kamera ile in car çekim ve motorda da depo üstünden çekim yapsanız roll da gerçekten süper olur..sırayla onları izleriz keyif alırız :) En azından motora bu kadar yaklaştığınıza insanlar şaşırıpta motorcu iyi gazlayamamış gibi bahaneler diyemesinler görsünler kadrandan.. ;)
maşşallah miniklerime kanka az kaldı bende geliyorum
Ayrıca yazmayı unutmuşum Hulk 0.7 barda 420hp biz yolda 0.85 basıyoruz ve 5 nci ve 6 ncı vites te 7800 devirden sonra kendi kendine 1 bar basıyor herkesin bilgisine
yani yolda tahminimce 500 hp vardır
o gecede karsilastigimizda boostta bir sorun var kendi kendine yükseliyor demistin...nedeni ne olabilir çözebildiniz mi ? merak ettim bende...
downtube bırazuzun ondan suphelenıyoruz
uzatacaksın bu gidişle sen şanzumanıda :)
uzatıcam inşallah ama şimdilik bu zevkli baya hem zaten uzatınca da çok fazla basamıcam arac zaten 230 dan sonra sacmalıo tutmak zor oluyor