videoyu 1 haftadır izliycem yükleyip yükleyip pc yi kapamam gerektibu gün en sonunda izledimmm aracın maşallahı var Buğraya söz yok her zamanki gibi
![]()
videoyu 1 haftadır izliycem yükleyip yükleyip pc yi kapamam gerektibu gün en sonunda izledimmm aracın maşallahı var Buğraya söz yok her zamanki gibi
![]()
abıcım ellerıne saglık yıne super bı iş cıkmıs ortaya =) yokkı bı arabamız bızıde ceksen![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Tesekkürler![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Buğra;
Kurgu çok etikileyici beğendim herşeyiyle fakat tavandaki florasanlar biraz fazla geldi gibi
Dragger ;
MüJdaT'a diyecek bişey yok en güzel halini aldı . Jantlar siyah daha hoştu ama bu haliyle bayanların ilgisini daha çok çekiyorum dedin sustum![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Süper olmus..Tebrikler...
Diğer çalışmalarıda izledim,gerckten hepsi birbirinden güzel..
Yavuz abi mavi boncugada kocaman masallah...![]()
Buğra hakkaten 10 numara video..
Araç zaten 11 numara..
O otoparkı nasıl boşalttınız orayı çözemedim hala...
Buğra burdaki direksiyona kamera monte olayını sen de denesen çok keyifli şler çıkacaktır sanıyorum..
http://vimeo.com/3949193
maşallah yavuz abi , yeni jantlarıyla hiç canlı görmemiştim , dün gördüm ilk defa harika gerçekten çok daha harika duruyo , öyle böyle hoşuma gitmedi valla![]()
Bugra, tebrik ederim. Yine cok yaratici ve dikkatle izlenicek bir calisma yapmissin. Giris kismi cok basarili ve devami da guzel. Bazi yerlerde sanirim isik yetersiz kalmis bilerek mi yapildi bilmiyorum ama onun disinda gozume batan bir sey yok. Parca da sevdigim bir parca burada dinlemek guzel oldu, uyumlu olmus![]()
DRaGGeR, detaylardaki guzelligi ve farkliligi arabayi cok estetik gosteriyor. Yapilan her islemin etraflica dusunuldugu ve emek harcandigi belli. Tebrik ederim... Masallah.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)