FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Tek derdim her aracı geçmek olsaydı gidip 5 milyara fiat uno alır arabayı turbolardım.Sonuçta bahsi geçen araçlarla arasında fazla bir fark göremiyorum.
Bindiğin araçta biraz özellik olmalı.Sadece direksiyon ve vites topuzunun yanında arabayı renklendirmek için alınan son model bir teyp bana yeterli gelmiyor
endercim rs le dene gusel olur keyıflı olur...
can ın araba fena cana yanaşmayınrc yle gt arasında 20 hp deil dunyalar var sebebını anlayamadıım kadar farklı gıdıo rc can da gusel suruyo sıkıntısı yok 4.vitesi çok fena
![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Eyw kardeş, senin aracın da maşallahı var. Videoları görmüşsün galiba, benim gibi tek vites roll yapanı da yoktur yanlışlıklaSenin arkadaşa rica etsen bi ara o benim videoları yollayabilirse sevinirim. Kolay gelsin...
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Bizim arabaların alayı tırt be Cangitmiyooooo
Şaka bi yana ben geçen cumartesi yüklü 106 ile denedim( air induction kit, komple egzos,chip,13/59 kısa,forget piston + izmir deniz seviyesi) 50-60km/h arası roll başladık 4'e attıgımda 106 ilkinde 1 boy arkamda ikinci denemede arka çamurlukta geldi) ilkinde benden biraz geç basmıştı gaza.. 4te yürümedim bile
Dip not: 106ya daha yeni komple motor yapılmış![]()
ewet o 106 ama ufak tefek sorunları vardı zaten aceleye yetiştirdik o akşam ıcın bujileri bile kaç yıllık bilmiyprum o şekilde geldi yani.. ama bu hafta full bakımları yapıldı ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)