Beni yalancilikla itham eden adamla denemem. Isim olmaz. O aksam burak,tolga, umut, desibel bu arkadaslar dediklerimi yalanlasin daha bu ortama girmem. Bu kadar buyuk konustum.
Beni yalancilikla itham eden adamla denemem. Isim olmaz. O aksam burak,tolga, umut, desibel bu arkadaslar dediklerimi yalanlasin daha bu ortama girmem. Bu kadar buyuk konustum.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
cem abi sanada alembuysa kral benim i armağan ediyorum
http://www.youtube.com/watch?v=DnozazUAaDs
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
başkan diğer arkadaşlar gelsin kendileride yazar eh vtec k vtec up 306 ts 306 denemedekiler arabalar 2 kişi özgür benden dolayı tek kişiydi![]()
k vtec le deneme 3 boy falan ayırdı özgür ama desibel kyı yeni aldı öncede vteci vardı sanırım ama pilotaj önemli 3 boy ciddi rakam
eh vtecle eh 2 denemede özgürü geçti ama özgür ehin tamponunda hatta kapısında gitti birindede özgür geçti indiğimizde burak abi ben düşük devirde bastım dedi
up la olan denemeyi tam hatırlamıyorum
ts ile denediler özgür geçti ama ts nin önüne araba çıktı diye biliyorum dönüş te ben özgürün arabadayken ts ile yine denedik 4 sonu yanyana sonra ts açıyordu
erayın 406 yı söylemiyorum bile çamura yatacak vitesim geçmiyo diye memleket spec![]()
Denemeler hep 4k ile 4500d de oldu dusuk devir yapmadik.upla 1 kere denedik vtes kacirdim gecti.
başkan onu konuştuk ya zaten çözümleme yapamadıksen 4500 deyken o nasıl 3000 binde oluyo diye bide senin vites kaçırmama gibi bir lüxün zaten yok 3 ve 4. vitesin yok gibi 7200 dönüyorsun avansın kısık daha ne olsun
Kanka biz gecildikmi tebrik ediyoruz bahanemiz yokneyse bu konu cok uzadi bundan sonra kabullenmeyi bilenlerle deneme yapariz.Boyumuzun olcusunu aldik
Bende orjinal headerı takayım bide düz boru yaptırayım bakalım boy geçileceğim. Haeder ne işe yarıyormuş görelim.
Crx i bende merak ediyorum cem 2 defa aradı bi kısmet olmadı denemek. Yanlız bi sorun var bende 17" den ufak lastik yok şuan bene 14" leri özgür aldı.
Çünki bu işi zevk alalım diye yapıyoruz stress atalım diye stress olalım diye değil.
Şuna dikkat edelim yeter.
"İskender Büyük Senden Büyük ALLAH Var."
benim egzozda sıkıntı vardı demiştimde zaten benim gelme amacım maksat muhabbet olsun burak beni 3 kere çağırdı gidememiştim kırmıyım bu sefer dedim. özgür abi beni geçti 3 boy belki fazla eh de geçti oda 3 boy felan belki fazla.o gece ben 3 kere 3 vitesi kaçırdımsıkıntı değil.benim maksadım muhabbet birazda stres atalım dı. plotaj çok önemli benim daha öğrenecek çok şeyim var
![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)