2 aracada maşallah
roz u zaten typer denemesinden biliyorum
maşallah bu denemede alt devirlerde baya canlı çıkışlar yapmış
sonrasında rs almış ama gerçekten keyifli olmuş
kazasız belasız
kadir abi bu denemeyi hafta olcak die biliodum ben hangi ara yaptınız yaw![]()
masallah 2 aracada... 106 bu setupa gore sasırtıcıtebrıkler...
Batu'cum adaptasyon sorununu asıyo gıbısın,ufak eksıklerıde gıderdın mı cok daha ıyı olur kanaatındeyım...
opuyorum...ozledım hepınızı![]()
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
Maşallah 2 arabada cok güzel gidiyor..
Roz ayrı bi guzl cunku sarı
13/59 olsa Bence daha zevkli olurdu 106 tarafından roller![]()
Yawaş yawaş olacak birşeyler merak etme kardeşimsenden süpriz bi araba gelecek gibime geliyor ama hayırlısı.
Walla seni de aramıza bekliyordum ama sen telafi edersin durumu
İki arabanında 2 viteste problem var, o yüzden yawaş attık biraz,
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
lan roz clio rs demı deldı senı.
herkez gecıo ne kotu bı 106 ın warmıs yaaa bıde sagda solda mıllete artızlık yapıon herkezı gecıom dıyodun.
ayrıca o rs te stok,dookan yalvara yalvara rezıl olmıyım dıye derecelı war falan yazdırdı asıl kendı arabasında derecelı var mıllete yazmayın dıyo
ne ıddalar attım ortaya ama
yarın herkez gelır dookan senın arabada derecelı warmıs nıye yalan soluyon dıye basının etını yer![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
DOOOOKAN kanka cello ben bence helall sana bombos araba ama benıde 325 cabrıo ile gecmıstın adııı kazasız belasızzz
106 ya masallah yaw nasıl bu specler ile boyle yuruyor anlamak mumkun degil ??
gecende type r kovalıyordu cidden masallah !
iki aracada maşallah
Dr.Ecu AntaLya
bu roz kinder süpriz gibi napacağı belli olmuyor gerçekten2 araca maşallah süper yürüyorlar.106'ya ayrı maşallah tabiki ^^
arkadaşlar yorumlarınızı böyle bi tebessumle okudum çok çok tşşkr ederim mertcan kardeşim sanada ayrıca tşşkr ederim sarı olmasını sevıyosun bnde öyle
şahan ın söyledigi bi nevi dogru olabilir benim kilodan tek kazancım az benzinle gezmem bunu herkez bilir benzını koklata koklata arabaya verıyorum o gun cok koklatmışım 4.viteste gazdan kesti araba içinde 3 mılyonluk benzın vardı veya yoktu benzınlıge zor yetiştim yemin ederim..2 de bı kesıntı olabilir kadir abiyede söyledim o da gordu 4.viteste son devirlere yakın 2 kere araba yığdı pompa benzını cekemedi bidaha o kadar az benzinle yarışmıcam..
mertcan ın söyledigi filtre olayına gelince bnde hakkaten 15mılyonluk filtre var yani tam 15 e aldım..biraz da pis bu ara onla uğraşacak hiç vaktim yok 4 gun kaldı kpss yebi cold air tarzı bişeyler yapıp içinde 20mılyonluk benzinle yarışırsam sorun ortadan kalkcaktır diye dusnuyorum
arabanın pısıklıgını beenen arkadaşada tşşkr ederim..hep en pısık 106 bnde olsun istemişimdir önde parmak girmicek kadar boşluk var tabi arada camurlugun içine surtmesınıde ben biliyorum o da bnm sırrım![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
bide kısa şanzuman için yazacaklarım vardı onu unutmuşum
kısayı bnde severim ama böyle otobana falan cıkınca bazen dier 106larla kısa şanzumandan neler cektıklerını goruyorum...ben 230km ın ustune ckıyorum 7450 devirde onlar 8bın devirde kanırta kanırta 210 u zor yapıyolar ben önden kopmuş giderken onların arkada can çekişmesi benim yuzumu gulduruyo![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)