sendeki halilin eski arabası dimi ? çok anılarımız var o arabada ona çok iyibak dostum
son durumu nedir aracın varmı denedikleriniz ?
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
o beyaz teg 180hp den fazla değildi o aksam bende vardım ben yine vites atamadım benı geçtihhalil abinin araba roket tabi ona dicek bişey yok
![]()
+ olarak siyah ta izmirdeki integranın parçaları var turbonetics
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
eraycım sen artık rollinge gelip durma önce şanzumanını yaptır sonra gel yazık günah benzin paranada olduğun madarayada gülüm.
yarın bıçak altına giriyo araba biraz oynama zamanı geldi![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
evet bende aynı şeyi düşünüyorum , valla hayalivtec kardeşimdeki beyaz teg in şu andaki durumunu bilmiyorum ,,fakat , ben o arabanın halildeyken gittiği gibi giden bir integra daha görmedim türkiyede..benim arabam o zamanlarda yeni turbo yapılmıştı 0.4 teydim 14 jantlarım vardı , adam 18 lerle 220 olmuş daha benim arabadan kurtulmamıştı arka kapımdaydıSonradan toparladık tabi
![]()
vıdeodaki konuşmalar silinmiş hocam
bide dönüşte gelene kadar sıktık boşamı sıktık nerde videolar nerde videolar 5 veririm koy sen![]()
Arkadaslar yapımda ve cekımde emegı gecen herkese tesekkur ederım
Acuranın motoru b18a1 dır turbo İzmır den Özdın arkadasımızın turbosudur,8.5 wıseco pıston,eagle kol,acl yatak,cometıc conta,blockguard var.
Dyno olcumunde 0.6 barda 247.6hp 303nm torch verdı,dyno harıtası cok duzgun dyno cıktısını tarayıp eklerım
Acuranın modunda emegı gecen herkese ozellıkle yardımlarını esırgemeyen Mantar agaya sonsuz tesekkur ederım,suanda 6000km oldu bıraz daha km yapsın basıncı 1 bar yapıcaz tahmın edıyorum o zaman 300 hp cıvarında olacaktır,![]()
halıl senın araca masallah . beyaz ıntegra nın 180 hp olması ımkansız. pıston egzantrık beyın dahı olmayan 1.6 vteclerın 174 175 hp lerde cıktıgını unutmayın. bu arac 1.8 beyın den egzantrıgıne kadar hersey mevcut. mantık yurutun bıraz
Ben Muratın tegı cok ıyı tanıyorum ıcınıde ıyı bılırım en az 210 u var
Su an satıyor bıldıgım kadarıyla alan kısı hayrını gorsun
stock ctr ile denedinizmi hiç beyazı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)