Dragda da ben subaru'ya şans vermiyorum slickleri takılırsa hulk'un.
Printable View
Dragda da ben subaru'ya şans vermiyorum slickleri takılırsa hulk'un.
Miniks leri tanımam dükkanlarının önünden iki defa geçtik ikisindede ismail abi vardı AC nin sahibi gazladığınız akşamın ertesi günü beraberdik nasıl yürüdügünü anlattılar hondanın öve öve bitiremedi ertesi gün mami lerle buluştuk ne dalga geçen oldu ne 4 boy diyen oldu kimseden duymadım deldik geçtik falan filan .
Ayrıca yorum yapan arkadaşlarada hayretle bakıyorum bilip bilmeden neler yazmışlar neler.
Bahsettiğiniz adam mami bugüne kadar hangi siteye video koymuş hangi siteye roll drag vs vs için yorum yapmış araştırın isterseniz ...
komik olmaya gerek yok körfez pistinde subaruya yakın gitmek istesem atmosferik pejo ile kalkarım
400 metre de her türlü4 x 4 ile drag yaparım
konya ve manisa harci organizasyonlara zaten gitmiyorum
bizim işimiz otoban ver gazı cek debriyajı degil
Maasallah hulk fenaa gidiyor
miniks bi uno yapıcam size rakip :):):):)
http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._MK2_Turbo.JPG
uygun asfalt aks lastik kombinasyonu olsun 0 dan kalkamayan denen turbo fwd araclar cogu awd den daha iyi zaman cikartirlar . az biraz arastirmak yeterli .
1 dk şimsdi 1 i 4çeker 1 i 2 çeker :) 0 dan kalkıcaz okey kalkın ozaman 400 metre pist bulunca öle kalkın :) hilmi lastiklerini taksın basıncıını açsın :) subaruda istediğini yapsın ozaman deneuin ii kalkarsa 4x4 ü 400metreede 2 çeker güçlü bir araba geçer haaaaaaaaaa hepsine hayır derseniz drfit box burda buyrun ölçelim
dünyaüzerinde bazı kurallar var insanlar zmanalabunu kural gibi yapmaya başlamış arabanız güçlü ise 60-130 mil yada 100-200 km ölçümünde belli olur yada 100-300
ben daha hiöç 60km 100km ölçenini görmedim :)
Böle hızlı ve emek harcanmış araçların sahiplerine pek yakışmamış bu tartışma:icon13:Bence pistte awd bir araçla 2 çekerin denenmesi isteği pek olmamış.otobanda bir 50 den basılır 250 ye kadar birde 100 den,fark belli olur zaten.
Videoya bakarak konuşmak gerekirse sanki Hulk daha ii gibi.Daha kibar bir deneme gecesi ayarlanabilir,geçilen çok şey kaybetmiş olmaz gibi.Modlu m5 f430 geçerse ferro kötü araba olmaz yani;)
kursad cok guzel bir yorum yapmis, bu setuplarda duzde hondanin hizli olmasi lazim normal sartlarda.
4 ceker rollingte dezavantaj kabul edilir, aslinda bundan kurtulmak kolay ama subarucu arkadaslar arabalarini uzmek istemiyorlar, sokersin on akslari iki ceker olur araba cok bir problem yok yani iki cekere cevirmekte ama sadece duzde yurur hale gelir virajini vs kaybeder.
yururken basan subaru gormedim denmis ama biz daha ankaradaki hicbir denemede sifirdan denemedik hicbir arabayla hicbir subaruyu. bence bir arabayi komple gosteren tek sey 0-400 dur, tamam 60-130 mil, 100-200 km de arabanin gucunu belli eder fakat komple olarak arabanin kalitesini gostermez sadece guc ve hafifligini gosterir. misal arabayi cok hafifletir, sanzimani differansiyeli bile hafif kullanirsin 100-200 un iyi cikar ama o hafif malzemeler ile kalkamazsin.
bence en iyi olcu 0-400 metredir ki bilinenenin aksine 4 ceker mustafanin da dedigi gibi dragdada avantaj degildir. tabi TR sartlarinda izmit icin konusmuyorum izmitte araba kaldirmaya bile gerek yok sadece manisa ve konya bu sartlari biraz tamamliyor miniklerin dedigi gibi. izmitti standart tubolu bir gc8 ile gt40 li bir gc8 arasinda maksimum 1-2 boy fark olur aralarindaki yuzlerce beygire ragmen.
bu deneme icinde soyle dusunmek lazim, minikler 100 den basmak istiyor niye iki cekerler sariyorlar ve hafifler, subaruda 60 dan kalkmak istiyor niye cunku sarmiyor,agir ve 4 ceker. simdi subarucu 100 den kalksa iyi adam mi olacakti miniklerin istedigi gibi veya minikler 60 dan kalksa. ikiside avantajli oldugu yeri istiyor normal olarak. biri uzerindeki agirliklari bosa tasimiyor, oburude aktarmayi ancak orada saglayabiliyor.
e simdi sonuc olarak niye oradan buradan basiliyor, bence ya 1 den yururken ya 2 den yururken basilir, subaru 100 den basmak icin 3 ten basacak bence mantiksiz oluyor 3 ten basmak. ha minikler sariyoruz gidemiyoruz diyorlarsa bence o zaman slick takip gitmeliydiler. Ha yine diyorum bu subaru gecer anlamina gelmiyor o setuplarda honda gecer zaten rollingte buyuk ihtimal.
Minik bi akşam deneme öncesi bana uğrayın slick var bende.
2 deneme yapılsa olmazmıydı, ilk 60ta sonrada 100de basılırdı?
Bnce hulk gecer gıbıme gelıyo vıdeolardan goruldugu gıbı...
masallahh mınıks kardesler zaten gecılenlerın cogunun her zaman bır mazaretı vardır yok ben 2 kısydım yok ruzgarıma gırdın fılan aglıyacaksan neden cıkıyorsun buda ayrı bır sey yaa eskıden boyle seyler yoktuu sadece guluyorummm artıkın duydugumda:)