Memleketim kendini sinifa klasmana sokmaya bi seviyoki. Kimse kimsenin dengi degil :) 5 parmaginiz birse oyle yazin.
Printable View
Memleketim kendini sinifa klasmana sokmaya bi seviyoki. Kimse kimsenin dengi degil :) 5 parmaginiz birse oyle yazin.
gt35 ise eger üretir :D
arac mk shop dogan usta tarafından hazırlanmıs bır arac, gereklı herseyı yapılmıs durumda.
2 hafta once sen benı gecmedın AC plakalı subaru gectı o da yarım boy vıdeosunu da koyucam tum sanko sanayı bayrampasa merter ızlesın gorsun dıye.
senle ben yanyana ıkı hafta once basmadk ben bastım sen sonra bastın ben boost cut yptım sen yanımdan gectın gıttın. ertesı gunde senın aracının hızlı oldugunu soyledım. gereksız yere konusmaya gere yok.
gerçekten videoda 2 ye tek denemede hhulk 2-3 boy geriden gelip yakaladığına göre keşke 60 dan da deneseydi,videodan göründüğü kadarıyla geri de düşse tutunduğu an farkı kapatıp öne geçebilcek kapasitede :)
videoda rüzgar tüneli falan yok ayrıca :)
bir sonraki denemede aynı setuplar olursa daha iyi bi deneme olabilir,ama subarunun açacak boost u var anlaşılan.. aynı setuplarla bi daha denensin bence 60 dan da olsa denensin,gene de hulk geçecek gibi :)
beyaz subaruda satılmıs ama gene de yazayım tekrar denemek ıstıyorum. noslu nossuz nasıl ısterse oyle gelsın.
Aga arabanızdan çok hırsınızı takdir ediyorum.bide aklıma birşey takılmıştı bu arabayı benden iyi kimse yürütemez yazmıştın videoyu baya izledim herseferinde viteslerine dikkat ettim çok iyi viteslerin çok güzel yürütüyosun..
kg/hp ile gidilcekse video cekmeninde manasi yok hersey hesap makinesinden devam etsin. 10 sene once sanziman acicagimiz zaman burdan test yapiyoduk mesela :)
http://www.cartestsoftware.com/cartest4.5/index.html