maşşallah fena yürümüş hulksubaruda neler var?
içini bilmiyorum
2.5 blok
hks gt32 40 turbo 650 beygir diolar
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
[QUOTE=miniks;741059]
Kısaca anlatayım
dün gece bu sti ile denemeye gittim fakat arkadaş ben 60 -260 basarım dedi bende 100 - 110 gibi basarım cünkü o suratlerde ben sarıcam dedim
oda ee öle olucak tabi dedi ben başka şekilde basmam dedi kendisi çok hızlı oldugu için
neyse gidelim dedi arkadaşlarına bende okadar geldin 1000 lik ile denemek istiodunuz al 1000 lik deneyin dedim tamam dediler
bende yanıma bir arakadaşımı aldım video ceksin diye subaru tek kişi
videoyu izleyin benimle neden aşşa süratte denemek istdigini anlıcaksınız 3 te basıyorum yanımda bir kişi var
ama tabi tahmin ettiginiz gibi aracta sorun var boost cut yapmış
bu arakdaş daha evvel beni Hulk 0.6 barda iken 4 5 boy gectigini iddia ediyordu hemde arabasında ufak turbo varken hemde arabanın içinde 3kişi varken
yorum sizlerin kim hızlı siz söyleyin
he bu arada arkadaş sen bana rüzgar tüneli yaptın dedi ama ben tünel münel göremedim
ayrıca dikkat ederseniz 6 ya ttıktan sonra bir sefer gaz bırakıp tekrar basıyorum
kaç boy geriden bastıgıma dikkat ediniz
NOT:karşımdaki arkadaş gibi davransa bana karşı hırs yapmasa asla böle bir konu açmazdım
http://videos.streetfire.net/video/2...car_691900.htm[/QUOTE ekrana yazmakla bu ısler olmuyo yalana dolana gerek yok benı rolllınge cagırıyosun sonra 120 de basalım dıyosun bende 60 da basarım dedım sende denemedın ıkıncısı motorla sen dene dedın bende denedım ben 2 vıteste bastım motor 1 vıteste bastı ucuncusude hulk senı daha once gectıgımızı bılıyosun vıdeolarda elınde mevcut sıteye eklede herkes ızlesın benım adım MAMİ cogu ınsan tanır bende gerı yok .... ha kendıne cok guvenıyosan korfez pıstı orda ılk yarısta denerız OYLE HER TARAFI KESIK BICIK ARABANLA BENIM KOLTUKLARI MUZIK TESISATI HATTA KLIMASI BILE USTUNDE VE CALISIR DURUMDA OLAN ARABAMLA ARABANI KIYASLAMA
burda bı yanlıslık var. o deneme olduktan sonra ben alperlerle ve muammer abıyle tellesmıstım. onlar 3 kısıyken sız 0.7 basarken 1 boy gıbı gectıklerını soyledıler. hatta sende telden benı aradın ne kadar gectıklerını soyledıler dedın bende sana 1 boy gıbı gectıklerını soyledıler kanka dedım. sende tamam ozaman sorun yok kanka dedın telı kapattıık hatırlarsan. sızı 4 5 boy gectıgını soyleyen AC nın sahıbı olan kısıdır mamı abı yada alper deıl.atrıca aracta suan ne turbo varsa ozamanda aynı turbovardı oyle bır degısım olmadı. o ara senınde 0.7 bastıgını arabandan memnun oldugunuda sen soyluyordun kanka. ben bu sekılde hatırlıyorum olayı
aslında en dogrusu o 0 dan kalkmak ama bız muabbet olsun dıye 2 ceker arabayla rolıng yapıyoruz ama bıde adamlar getırdıklerın aracın her sokuyolar kesıyolar sonra bıde karsımdakı arkadas benı hırslandırıyo dıyo zaten kendısı hırsına yenık dusmus aracın her yerını sokmus![]()
bu subilerin 3 de basmaya cesareti olanını bende hiç gormedim ahahahahamasallah minikler arac guzel gidiyor.
ya arabaLar denemiş gibi konuşuyorsunuz yaa
gece 3 te kumburgaz otobanında olan oLayı gören konuşsunda
yatağında RÜYA görenLer RÜYALARINI ANLATMASIN
15 gün önce biz 3 kişiyLE geçerken bu atıp tutanLar nerdeydi
acaba o denemeyi duyduLArmı
duysaLAr da yorum yazdıLarmı
YOK
bu arabaLAr gerçekten denerken hiç bişi yazmadık ve siz de yazmadınız
şimbi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)