hahahhahha cok ıyı ya koptm![]()
Bugra bak millet tum serilerin kamera arkasini istio allahtan biz yirttik muhahahaha
- K -
________
Dr.Ecu
Buğra bizim shelldeki kamera arkası görüntüleri kaç aydır bi yapmadın heaordada güzel şeyler çıkmıştı ortaya. Ama en son sildim falan demiştin tam anımsayamıyorum.
Hahaha begendiyseniz ne mutlu cekiorum sacmala dedi sacmaladim haha daha neler var solemiim2 ve 3 gelir bence
![]()
Herkese teşekkürler.Dahası var zaten görüntülerin =) Erhan abi,görüntüleri Vimeo değilde Streetfire'a aktarmaya çalışıyorum fakat problem var sanırım,kabul etmiyor çünkü.
Aslında şu yaptığım çekimlerin kamera arkalarını yayınlasam gülmekten yarılırsınız kesin.Tam kayıt derim arkadan birisi osurur,geğirir.Yol çekiminde dur derim,çekim aracı çat diye durur,çekimini yaptığım araç bize arkadan dokundururHele bir arkadaş var,bir dilliyor kamerayı,bir dilliyor muhahahaha rezil olması an meselesi
Dolu şey var.Biraz boş vaktim olursa düzenlemeyi planlıyorum hepsini
Tayfun abi,Shell görüntüleri maalesef yok artıkAma daha başka görüntüler çekeriz
![]()
puahbauhuahuhuahuha
sandalyeden düşçem şimdi gülmekten
süpoer yaa bertan olm insan değilsin sen ivediksin aynı![]()
benim 89 bi şahinim var diye girdin olaya koptum zaten
keichi mustafaya da kamera görünce kal gelmiş sanki
eray abicim modifiye ile ne alakası var travestinin hauhuaauhauhauha sana göre travesti de modifiye edilmiş bi yaratık sanırsam puhahahah
öncelikle sictigini soylemek istiyorum burdan zuhahaha cok güldüm ya![]()
mustafa ışığı gören tavsan gibi kalmıs asuahsuahsua yarıldımBu arada recebi oynayan arkadası bi an harbiden bugra sanırım gerceğini cıkarmıs falan dedim. Tebrik ediyorum dublör olmayı düşünebilir recebe
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
ya ben neden bertanı burda yavuza benzettim hani yavuzada sakal yapsan aynı öyle dururdru gibime geliyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)