Agent Nickli Üyeden Alıntı Ne diziymiş be Dallas halt etmiş ne olduğu belli değil Aşçı uşağı, uşak şöförü, şöför aşçıyı, sonra hepsi aşçıyı işin güzelliği burda iştee
said_ Nickli Üyeden Alıntı abi stoplar çok güzel olmuş eyvallah sağol
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Açıkçası ne yalan söyliyim ben MOR 'un rengi ve duruşunu çok beğeniyorum. Nedense diğer hiçbir Vtecte MOR' un albenisini bulamadım. Sahibi de zaten 10 numara sevdiğim bir kardeşim. Maşallahı var aracın. teşekkur ederim abi o senin güzelliğin
Agent Nickli Üyeden Alıntı Ne diziymiş be Dallas halt etmiş ne olduğu belli değil Aşçı uşağı, uşak şöförü, şöför aşçıyı, sonra hepsi aşçıyı aynen öyle oldu bu videonun özelliği bu herkes birbirini geçiyo
Artık benım bu diziye girme zamanım geldi ozaman Dizinin bi standartı olsun dimi
Agent Nickli Üyeden Alıntı Artık benım bu diziye girme zamanım geldi ozaman Dizinin bi standartı olsun dimi standart benım kardesım ama değişim zamanı geldi artık buyur alallım senı sahneye memnunıyetle
Agent Nickli Üyeden Alıntı Artık benım bu diziye girme zamanım geldi ozaman Dizinin bi standartı olsun dimi manıfoltta cok şık olmuş yakışır
burak bu cuma aksamı ayarlayın bi org da bende gelim cuamrtesinen sonra 1 hafta yokum
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
imhotep Nickli Üyeden Alıntı burak bu cuma aksamı ayarlayın bi org da bende gelim cuamrtesinen sonra 1 hafta yokum hayırlısı abi bakalım gelen olursa yapılır bişe
olur olur sen ayarla
hizli ve ofkeli olmus
Agent Nickli Üyeden Alıntı Artık benım bu diziye girme zamanım geldi ozaman Dizinin bi standartı olsun dimi dizinin standardı var zaten moruk cai headers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları