1000 likten nasıl keyif almadın ayıp sana :)
maşallah hulk çok iyi olmuş
Printable View
Maşallah dedim ama tekrar diyorum çok sıkı makine kazasız belasız...
Güzel yürümüş maşallah :)
maşallah kazasız belasız
ahha o nasıl bir vites atış şekli ya maşallah :) allah nazardan saklasın :)
MAŞALLAH.
tebrikler brolar diyeccek birşey yok herşey ortada :)
220 we sonrası 110 weya altı farketmez, bu pazartesi buluşalım arkadaşlar.. eger hala 1000lik geçtim iddanız warsa ben pzrtsi hazırım..
Masallah.
uzun dediginiz 5ileri SI sanzımanımı? genelde onu kullanıyolar.
maşallah Allah nazarlardan korusun..
Minik benim glioyu yeşile boyasak böyle gider mi :soru:
haftasonu bozcaadaya gidiyorum dalışa akya ve sinarit vurmaya kulaklarını çınlatıcam :D
Bu arada yeşil deve Maşallah dostum. Allah nazardan saklasın.
HULK harbiden iyi gidio maşşallah..
bişey merak ettim şimdi bu rr1000 deilde zx10 olsaydı durum nasıl olurdu sizce bi fark olurmuydu?
zx10 daha hızlı diye biliorumda o yuzden sordum.
hızlıyım diyen GSXR hayabusa 1000RR 1000aramaz ık mık *** püsür araba bizi geçemez derseniz hemen mzupra Msky supra var deneyelim erkeklik yapmanın manası yok dimi
Kaldıki orda hepiniz AAa hehehehehe buna 400 cc de yeter diyen arkadaşlar vardı hilminin sağa sola girdiğini felan iplemedenki stock internallı hondayı geçemediniz.
Kaldıki motor hızlı diyelim EN FAZLA 1 boyatarsınız yada yan yana giderdiniz :)
hepimiz arkadaşız ama insanların insaları aşalamamsı lazım diimi!!!! 1 kişi bile yakın arkadaşlarımız hariç tebrik etmedi saolsunlar:)
miniks lere maşallah :) parmakla gösterilcek bi araba.. türkiyenin gururu :) tebrikler..
hll olsun :) tebkrikler
şu arabanın tam olarak bitmiş bi şekilde ( uzun+ekstra basınc+slick lastik) performasnını merak ediyorum doğrusu :)
ben o gün 24saatlik uykusuzluguma yenik düşüp uyuyan ama katılamadıgım için üzülen arkadaşım.. simawen tanırsınız ztn beni..arabanız gsl yürüyor tebrik ederim(buda özgüne :D).. bnm için hız aralıgı farketmiyor deneyelim yeterki bu halinide yeni halinide; ewt sonuçta çewrelerimiz aynı arkadaşız, motor herşeyi geçer mantalitesinde bi insan degilim, küçümsemek yok, deneyelim:)
maşallah :) Hulk'a heralde artık hulk ve motorları izlicez :D Rakip çıkmadığı sürece tabi
maasallah ınanılmaz bısı :)
maşallah allah kaza bela vermesin.....stock motorla mucize gibi bişi olmuş bu :) ....bu şamatayı izmirede bekliyoruz :icon_tup:
maşallah yeşil canavara
-----------------
selamin "ma$allah" euas87wtgrsea
ben ozgur arkadan gelip memelerini minciklayan ozgur kendime ozel araba yaptim solda yaziyodur heralde ordan da tanirsin :D
sen arabanin sahibimisin arkadasim ne karisiyosun adamin arabasi hizli 1000lede dener 10000le de :P
400cc meselesini gec batil inanc onlar :)
olm ben seni anlamiyorum zaten hizli k20 gorelim diye geldik arabanin karsisina motociklet getirmemizden ne anliyosun sen? gecip ne koyduk felanmi diycez motorla araba gectik diye sevinicekmiyiz abidik gubidik yazilarmi yazicaz yani bence ortalii karistiran sensin atiyorum seni forumdan cik disari maeuhaueha zaten hizli olmus helal olsun demeye geliyoruz oraya.. minikler ve sen arkadasimiz deilsiniz sanki... isiyular bozdu olm seni sacmalama abidik yakitlar kafami yapio nedir :D
tebrik etme kismiyla alakali bi porobilem olmamali bence minikler hizli araba yapmis diye sevindim olm baya onu gormeye geldim ben etrafimdakilerde farkli bi sebeple gelmedi sana az ilgi gosterdik diye arabayi mi kiskandin naaptin :icon_wack :china: :D operim saygilar :icon_tup:
hahhahahahaaa ulen özgür ne adamsın yaaa
üşenmemiş bide yeni üyelik falan
Maşallah hulka güzel gitmiş :) kazasız belasız süper :icon_tup:
nabiim yaw i$leri gucleri yok beni atiolar memlekette bi takoz ben varim ondan heralde euaemnfaeugha98e9
Bizde karşı şeritte cupralar ve new s3 denemesindeydik:)Sonra gişelerde denk geldik,1000 liği kullanan arkadaş biraz sinirliydi,ben gazı çekiyorum fark açılmaya başlıyor,sonra kapıyorum gazı gelip geçerken video çekip koyuyorlar ve geçtik diyorlar dedi:)Hatta ikizlerden birine geçtinizmi siz beni die sordu ve cvp alamadı,videoda seyredersin denildi,sonrada polis bakını:D
Tebrikler ....
vala benim ön tamponumdan onun arka kıuyruk eger o benimönümdeyken ayrıldıysa ben namerdim onu da gectim ben önüne gecerken eger gaz kestiyse onun blicegi iş ben 260 kadar denicem dedim ki video sonunda acın sesi dinleyin kesciye girip bırakıyorum
ayrıca 1000 lik motor ile deniyorum GSXR 1000 ile ben erken bile bassam beni 200 d gecip fark atıyor
Honda 1000 lik ile honda 600 lük arasında çok fark yok
gsxr1000 nin sahibinde 1000 lik repsol vardı aradaki farkları ordan biliyoruz
Gsxr daha hızlı yani.Polis geldiğinde hulk yoktu Allahtan,sizden biride kumburgazda 600 rr kullanıyordu:)Noldu polis abiler sona?Birde sende güzelcedeymişsin benim movi ile deneyelim bi gece müsait olursan..
polılerle muahbbet ettık ya makara yaptık sıkıntı yok yanı. deneyelım abı nezaman ıstersen.
masş cok saglam yuruomus hulk :))
yoo ben genel konuştum varsa idda eden die bi an öle sezdimde !
bazı motorcular varda hayatta 2 tekeri kimse geçemez diğe düşünen :)
sezgin! karde$im!
Deneme 1-2-3 hadi Özgün ztn uzun zmn oldu seni görmeyeli:)