User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
150 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: CBR1000RR - CBR600RR vs HULK

BG_TYPER
    Misafir
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah de lan
    kardeşim tebriklerr hulk bu normal karşılıyorum ve olacağı buydu zaten diyorumm kardeşimm tekrar maşallah götü gözler kör olsun inşallah

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hızlıyım diyen GSXR hayabusa 1000RR 1000aramaz ık mık *** püsür araba bizi geçemez derseniz hemen mzupra Msky supra var deneyelim erkeklik yapmanın manası yok dimi

Kaldıki orda hepiniz AAa hehehehehe buna 400 cc de yeter diyen arkadaşlar vardı hilminin sağa sola girdiğini felan iplemedenki stock internallı hondayı geçemediniz.

Kaldıki motor hızlı diyelim EN FAZLA 1 boyatarsınız yada yan yana giderdiniz

hepimiz arkadaşız ama insanların insaları aşalamamsı lazım diimi!!!! 1 kişi bile yakın arkadaşlarımız hariç tebrik etmedi saolsunlar
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

daunte
    Misafir
    miniks lere maşallah parmakla gösterilcek bi araba.. türkiyenin gururu tebrikler..

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hll olsun tebkrikler
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

BlackEmperor
    Misafir
    şu arabanın tam olarak bitmiş bi şekilde ( uzun+ekstra basınc+slick lastik) performasnını merak ediyorum doğrusu

CanAwaR
    Misafir
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun şanzumanı takayım az daha basınc acayım deneyelim

sen 1000 rr lı arkadaşsın galiba o gun denemicektin ne dürttü seni
    ben o gün 24saatlik uykusuzluguma yenik düşüp uyuyan ama katılamadıgım için üzülen arkadaşım.. simawen tanırsınız ztn beni..arabanız gsl yürüyor tebrik ederim(buda özgüne ).. bnm için hız aralıgı farketmiyor deneyelim yeterki bu halinide yeni halinide; ewt sonuçta çewrelerimiz aynı arkadaşız, motor herşeyi geçer mantalitesinde bi insan degilim, küçümsemek yok, deneyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hızlıyım diyen GSXR hayabusa 1000RR 1000aramaz ık mık *** püsür araba bizi geçemez derseniz hemen mzupra Msky supra var deneyelim erkeklik yapmanın manası yok dimi

Kaldıki orda hepiniz AAa hehehehehe buna 400 cc de yeter diyen arkadaşlar vardı hilminin sağa sola girdiğini felan iplemedenki stock internallı hondayı geçemediniz.

hepimiz arkadaşız ama insanların insaları aşalamamsı lazım diimi!!!! 1 kişi bile yakın arkadaşlarımız hariç tebrik etmedi saolsunlar
    katılmamak elde degil özgün abi sana..

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah Hulk'a heralde artık hulk ve motorları izlicez Rakip çıkmadığı sürece tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maasallah ınanılmaz bısı
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah allah kaza bela vermesin.....stock motorla mucize gibi bişi olmuş bu ....bu şamatayı izmirede bekliyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah yeşil canavara

iconic
    Misafir

tekrar aranizda saygilar sunar giri$ paragrafimla kar$inizdayim ahahah

Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

-----------------
    selamin "ma$allah" euas87wtgrsea
    ben ozgur arkadan gelip memelerini minciklayan ozgur kendime ozel araba yaptim solda yaziyodur heralde ordan da tanirsin
    sen arabanin sahibimisin arkadasim ne karisiyosun adamin arabasi hizli 1000lede dener 10000le de :P
    400cc meselesini gec batil inanc onlar
    olm ben seni anlamiyorum zaten hizli k20 gorelim diye geldik arabanin karsisina motociklet getirmemizden ne anliyosun sen? gecip ne koyduk felanmi diycez motorla araba gectik diye sevinicekmiyiz abidik gubidik yazilarmi yazicaz yani bence ortalii karistiran sensin atiyorum seni forumdan cik disari maeuhaueha zaten hizli olmus helal olsun demeye geliyoruz oraya.. minikler ve sen arkadasimiz deilsiniz sanki... isiyular bozdu olm seni sacmalama abidik yakitlar kafami yapio nedir
    tebrik etme kismiyla alakali bi porobilem olmamali bence minikler hizli araba yapmis diye sevindim olm baya onu gormeye geldim ben etrafimdakilerde farkli bi sebeple gelmedi sana az ilgi gosterdik diye arabayi mi kiskandin naaptin operim saygilar

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahhahahahaaa ulen özgür ne adamsın yaaa

üşenmemiş bide yeni üyelik falan
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah hulka güzel gitmiş kazasız belasız süper
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

iconic
    Misafir
    nabiim yaw i$leri gucleri yok beni atiolar memlekette bi takoz ben varim ondan heralde euaemnfaeugha98e9

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde karşı şeritte cupralar ve new s3 denemesindeydikSonra gişelerde denk geldik,1000 liği kullanan arkadaş biraz sinirliydi,ben gazı çekiyorum fark açılmaya başlıyor,sonra kapıyorum gazı gelip geçerken video çekip koyuyorlar ve geçtik diyorlar dediHatta ikizlerden birine geçtinizmi siz beni die sordu ve cvp alamadı,videoda seyredersin denildi,sonrada polis bakını

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrikler ....

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde karşı şeritte cupralar ve new s3 denemesindeydikSonra gişelerde denk geldik,1000 liği kullanan arkadaş biraz sinirliydi,ben gazı çekiyorum fark açılmaya başlıyor,sonra kapıyorum gazı gelip geçerken video çekip koyuyorlar ve geçtik diyorlar dediHatta ikizlerden birine geçtinizmi siz beni die sordu ve cvp alamadı,videoda seyredersin denildi,sonrada polis bakını
    vala benim ön tamponumdan onun arka kıuyruk eger o benimönümdeyken ayrıldıysa ben namerdim onu da gectim ben önüne gecerken eger gaz kestiyse onun blicegi iş ben 260 kadar denicem dedim ki video sonunda acın sesi dinleyin kesciye girip bırakıyorum

ayrıca 1000 lik motor ile deniyorum GSXR 1000 ile ben erken bile bassam beni 200 d gecip fark atıyor

Honda 1000 lik ile honda 600 lük arasında çok fark yok

gsxr1000 nin sahibinde 1000 lik repsol vardı aradaki farkları ordan biliyoruz
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gsxr daha hızlı yani.Polis geldiğinde hulk yoktu Allahtan,sizden biride kumburgazda 600 rr kullanıyorduNoldu polis abiler sona?Birde sende güzelcedeymişsin benim movi ile deneyelim bi gece müsait olursan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)