polılerle muahbbet ettık ya makara yaptık sıkıntı yok yanı. deneyelım abı nezaman ıstersen.
Printable View
polılerle muahbbet ettık ya makara yaptık sıkıntı yok yanı. deneyelım abı nezaman ıstersen.
masş cok saglam yuruomus hulk :))
yoo ben genel konuştum varsa idda eden die bi an öle sezdimde !
bazı motorcular varda hayatta 2 tekeri kimse geçemez diğe düşünen :)
sezgin! karde$im!
Deneme 1-2-3 hadi Özgün ztn uzun zmn oldu seni görmeyeli:)
Maşallah çok ii olmuş.
Başarılar...
maşallah ya sese bayıldım ;)
maşallah maşalah:D
hadi kalkalım artık.. ben ceketimi giyip gelicem sizide bekliyorum başka kaygıları bu amatör ruha yansıtmak istemiyorum:hahaha:
msupra fln derseniz bigbore hayabusa girerki işin içine ben başkasının yar........ğıyla gerdege girmem..
delikanlı gibi gelin diyorum arkadaşız diorum..
ehuaha süper olmuş resmen. 41 kere maşallah
Moruk istersen İbrahim Danacı ile bi gece ayarlayabilme ihtimalim var.
Haydar olarak sanırım şuan tr deki en güçlülerden.Suzuki Gsx 1300R İbrahim Danacı (Kewtempo)
http://img27.imageshack.us/img27/3029/1000562smallf.jpg
Olm ben kendimi bildim bileli deneme yapıosunuz ne bitmez denemeymiş bu ahmet hilmi :D ama hulk fenaaaa yıkksss
şimdi istanbulda herkes benimle denemek istiyor
istanbulun en hızlı arabası benmiyim ?
hayır ama neden öle görünüyor
cünkü devamlı arabası ile gazlıyan benim de ondan
bir sürü araba var ama hiç birinin videosunu gazlamasını görmedik
neyse bütün siteye o güselim hızlı arabaları göstericem inşallah hepsi ile denicem 1 gecede
cwp wermiyosunuz bilader, bnm acelem yok, nerden bilim ew taşıdıgınızı(kolay gelsin), ne zmn giderli msj geliyo o zmn cwplar geliyo bende bunu yapmak istemiyorum..
TR de bu deneme işleri nedendir anlamıyorum hep gider altında dönüyo, başka kaygılar işin içine giriyo sanıyo insan.. düzgün yürünülcek bi yol bulmalı orda sen patinaj çekicen ben tekere gelicem yokuş.. trafik war makasada girmek zorunda kalırsın yawaşlamak zorundada.. adı üstünde deneme diyorsak tek geçişin videosunu da koymaya gerek yok araçlara baglanan kameralar 2-3deneme dogru sonucu tartışmasız ortaya koyar..
bu İbrahim Danacı we onla draglarda koşan tayfanın BUSA ları öyle bi komple egsoz bi commender degil.. keşke ayarlansada Msupra onlarla bi denese..
yine diyorum 2teker herşeyi geçer mantıgında degilim; sonuçta herşey güç-agırlık oranı we şanzuman oranı we bikaç ufak etken daha, galibi bu belirliyo..
ayrıca stock internali geçemediniz diyosun Özgün ama stockinternallı hayabusaturboyuda Msuprayla düşünemiyorum:D
nese size kolay gelsin arkadaşlar taşınmada işiniz bitince hbr werin bize düzgün biyer bulup gazlayalım..
vala arakdaş sen motorcusun ama bizide cahil saniıosun heralde
ben orda K7gsxr ile 2 de tam gaz cekiyorum tekere gelmiyorum senin 1000RR ın tekere gelicegini hiç sanmıyorum yani sonuçta yüklesen bile bir RR asla stock gsxr1000 bile olamaz :):)
o yol cok güsel 120 kmh da basarız 260 kmh da bitiririz bu gece belki cıkıcam R35 le gazlamaya bana özelden telini atarsın senide ararım gelirsin içinde kalmaz deneriz
İsmail abi müsait olurda istanbula gelirse bende elimden geleni ardıma koymam 18 numara Hayabushayı organize etmeye çalışırım. Sonuçta benim semtte oturuyor danacının haya haricinde birde bigborlu gri olan vardı çok ciddi yüklüydü o satılıktı bi ara.
Edit satılıkmış halen.
http://image5.sahibinden.com/photos/...832992_6zz.jpg