orjinalde 200 hp ama bunda yazılımla buyuk ıntercooler falan warmıs..
Printable View
güzel video olmuş elinize sağlık :)
gençler sizin kafa iyi galiba ne merivası ya zafira yazıyor kocaman :D
bu arada evet motor z20let 200 hp.. zafira A kasa bu arada..eleman ben 280 hp yaptım falan dedi ama .. ama işte neyse :)
bu arada araç almanya bandından çıkma. karnesi falan var diyelim brembo fren sistemi yerleştirdiniz onu işletiyorsunuz. vay efendim cooler ı büyüttünüz onuda işletiyorsunuz. Zafiranın sahibi iyi birisi ki bugün yarın yine gelir bence :) isteyenler beşevler bp de bulunsun kendileride teklif edebilir.. ama dediğim gibi turbosu yağlıyor yani diri bir opc beklemeyin.
ha doğukan a deneyelimmi diye sorun altınızda ferro olsun yine dener. ben bunu gördüm :)
bizde mantık bu sekılde gıder herkezle denıyeceksın :D:D
zaten adı ustunde 'deneme'
arabaları test edıyoruz :D
Maşallah Maşallah
Gurbetçiler memlekette araba yok anlamıyorlar sanıyor hep
2 sene önce bende otobandan sıraya dizmiştim, memlekete giderken
yanlarına gelince pis pis sırıtmıştım düşman gözünle bakmışlardı:D
aynen ole işte hala sanıolarkı 15 sene oncesının Turkiye sı ne desek yerler nası
olsa anlamazlar :D
bizde aramızda ole konustuk dun nerde bu 280 hp die:D
denemden once bu kac hp dedı bızde 125 dedık baya bı gecınce bu 125 olamaz dıo :hihih::hihih:
Almanya ya gıdınce arkadaslarına anlatır artık 'olum Turkıye ye gıdınce bol keseden sallamayın anında 125 hp lık aracla delıyolar' die
hahahahhahaha aynennnn öyle işte geldi diyoki 280 hp tmm deneyelim dedim snde ne var dıyo...dedim kendısı 120 artı chip dedım 5 hp falan verse yok canım olurmu yuzde 20 verır dıyo yani 24 hp falan verirmiş :D
meriva yazmışım bilmiorm modelini çok da onemlı deıl...motoru açtı opc 1500kg oldugunu soyledı markası bnm için teferruat oldugu için meriva dedım...emretorlak dizeldir o demiş...ey canım kardeşim o kdr yıldır arabaya bınıyorus dizel olsa ben böyle bi video koyarmıyım buraya :)
gusel oldu almancıya kendilerini teknolojide ilerde sandılar sanki burda hala herkes anadola bınıyo :D
Pazar gündüz gözü ile bi organizasyon yapmak lazım erhan :)
o dizel kimin aracı ? eğer şu kara tren i kastediyorsanız sahibi başka biri diye biliyordum. satıldıysa bilemem. de 106 gti ile onu denemek ne kadar mantıklı anlayamadım ben.
edit: aynı speclere yakın bir araç var aslında fatih in ..1300 kg civarı benzinli ama. onunla denenmesi daha uygun gibi.