arabanın sorunu cozuldu bakımları yapılıyo haftaya ankarada kısmetse,gelsin herkezle deneriz :D
Not:1270 kg benim arac :)
artı olarak önceki mesajımda yazdıgım gibi 0-400 olursa 106 ylada denerız:icon_tup:
Printable View
Zafirayı yeni kasa 240 lık OPC zannettim vaybe dedim ilkten simdi videoya bakınca arac eski kasa 190 lık ve 1500 kg civarı bir arac yinede 106 ya tebrikler..
önce soru ile polemik arasındaki farkı öğren. o zaman "sizin" aracınızla "arkadaşımın" aracı denesin sen konuyu dağıtma. dilersen ayrı konu aç orada yazsın kim ne yazmak isterse.
=====o=======
neyse zafira eski kasa evet yani a kasa. 200 bg lik z20let ama 1500 kg olmasının yanında full depo geziniyor ve birazda ağırlık var hakkını yemeyelim. ama roz a 41 kere maşallah.
neyin ne oldugunu biliyorum rahat ol bana turkce dersi vermene gerek yok ;) konu burda aracın ruhsat sahibi vs değil, aracı ben hazırladım ve bizim gibi sahipleniyorum seni ilgilendirrmi benim ne sekilde soyledigim? "arkadasına" sorulmus bir soruyada bırak arkadasın cevap versin o zaman ;)
Maşallah Roz ne bulsa deniyo :D
Karatrenle 0-400 değil 0-200 de denenmez öküzötesi gidiyor:icon_tup:
en başta yazman gerekeni en sonda yazmışsın. sizin soru sorduğunuz "arkadaşımın aracı" başka size önerdiğim arkadaşımın aracı ise başka ;) daha yavaş oku dilersen postları.
genelde arabayı chipleyenler (bunun dışında başka şeylerde yapmışsan ne güzel) sahiplenmiyor o aracı. senin bu hissiyatını takdir ettim açıkcası o yüzden doğaldır sormam umarım gücendirmedim seni. neyse konuyu dağıtmadığın için teşekkürler ;)
zafira ve pug un kalkışı konumuza devam edelim artık..
Arabanın herseyini ben kendi ellerimle yaptım yeterli mi? Götürüp bi yerde yaptırmadım dikkatini cekerim, kendim elime anahtar aldım yaptım rahat ol ;) Bi de merak ettim, benim arabaya neler yapmıs oldugum seni ne kadar ilgilendirir? Aracın sahibiyle olan ilişkimi bilmeden neden bu kadar içlendin bu konuda merak ettim açıkcası.. Ben arkadasın kendisine sordum soruyu, o da sagolsun cevap verdi, sen neden "polemik" yaratma ihtiyacı duyuyosun ısrarla ki?
Neyse uzatmaya gerek yok bosverin..
ne zaman denioruz 0-400 kara trenle sarı trenı :D:D
Fren sıkıntısını çözelim deneriz uygun bi zamanda.. :)
heuheuehueh sola geç sola ahhhh ulan ahh :D iyi güldüm haa :D
yazımı duzeltıyorum msjları tam okumamıştım...çetin bnm arkadşımdır...sen aracın nsl sahibi deilken konuştuysan o da oyle konusmuş...dert ruhsat sahibini deiştirmekse çetinin ustune ypıyım farketmez...
ama senınde kabul ettıgın gibi ben orda dizel derken onume gelen her dizelden bahsetmedım..bahsetmicek kadar da bu işi bilen biriyim..o yuzden deneriz diyosan snn fren bozuldu bnmde şanzuman 1 de kitledi dun 3.25 le denerken...sen onu hallet ben onu hallediyim deneyelim ....denemeden yana sıkıntım yok isterse 20 boy geçsin önmli olan burda bişeyleri paylaşmak
abi ben hiç bi zmn sınırımı aşmam sadece seni kırmamak için samimiyetine guvendıgım ıcın type r la denedim ekzantrıklı rs le denedim yoksa denemezdim bile kaldıki şimdi 15 jant taktım arabayı ağırlaştırdım ama bu işin sonu yok karatrenle dene diyolarsa nos u basarım sonunda yani herşeyi hazır sadece takılmayı bekliyo :)