User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: M3-clio rs-s3

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RS maaşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim sözüm clio veya m3 değil. antimarkacı lara .... clionun yürümesinde nasılkı emege saygı varsa aynı şekilde başka markalarada gösterilecek o saygı. mesajım silinmezse yerine ulaşır onlar kendilerini biliyorlar....

swap k20 gecmicekte benmi geccem tabiki masallahda deriz.. ama yaris kullanimi haric bi yapili astra gsi rs olsun 106gti aklima gelmiyen dier araclar m3 le yuruyecek kivama geliosak bunu birakta tebrik edelim yaw

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clio cuların hayıflanması lazım bu videoya bakarak bizde TR de M3 ile yuruyen Clio istiyoruz
    Adam 230 beygir yapmıs 900 kg a indirmis paşalar gibi gidiyor bizde RS ler yapılı vtec ler ile cebelleşiyor halen daha ..
    Ama RS cilerde haklı parça varda onlarmı takmıyor
    Yanlışsın Seko, Ankaradaki egzantrikli Rs'in enson düzelmiş hali ile stock ctr denemesi oldu çok yakında Rs abartı geçiyor
    Yani tr.deki Rs ler yürümüyor tezi tam yerini bulmamış.. s2000,ctr,stock cupra r, ne varsa deneyebiliriz Rs le

CliOkaN
    Misafir
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlışsın Seko, Ankaradaki egzantrikli Rs'in enson düzelmiş hali ile stock ctr denemesi oldu çok yakında Rs abartı geçiyor
    Yani tr.deki Rs ler yürümüyor tezi tam yerini bulmamış.. s2000,ctr,stock cupra r, ne varsa deneyebiliriz Rs le

+172..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyi yanlış abi ben onu anlamıyorum yapılmış RS ile stock type r ı gecmenin neresi ovunulecek birsey onu anlayamıyorum
    Abartı fark olur tabi stock araç ile yapılmış araç arasında.
    TR de yapılmıs her RS e gore bir typeR vardır kaldıki Clio nun sınıfı Coopers-Ibıza cupra - Colt vs. dir.
    RS lerin M3 ile yuruyen videosunu gormek istiyoruz deneyecek bir M3 bulunabilirse

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyi yanlış abi ben onu anlamıyorum yapılmış RS ile stock type r ı gecmenin neresi ovunulecek birsey onu anlayamıyorum
    Abartı fark olur tabi stock araç ile yapılmış araç arasında.
    TR de yapılmıs her RS e gore bir typeR vardır kaldıki Clio nun sınıfı Coopers-Ibıza cupra - Colt vs. dir.
    RS lerin M3 ile yuruyen videosunu gormek istiyoruz deneyecek bir M3 bulunabilirse
    RS in zaten uzunda iddiası yok , stock m3 le denemek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RS in zaten uzunda iddiası yok , stock m3 le denemek lazım
    Her zaman gormek isteriz .
    Bu arada sanada birsey denmiyor hepsini sıra ile kullandım zira

32FT430
    Misafir
    ya renault dediğimiz araba clio v6 Motor da 350z deki 3.5 lirelik v6 olan motoru kullanıyor kendi v6 sını üretemedikten sonra

CliOkaN
    Misafir
    Alıntı 32FT430 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya renault dediğimiz araba clio v6 Motor da 350z deki 3.5 lirelik v6 olan motoru kullanıyor kendi v6 sını üretemedikten sonra

öncelikle clio v6 nın motoru 3.5 değil 3.0 v6 dır. 350Z ile yakından uzaktan alakası yoktur. En önemliside clio V6 mk1 350Z den daha önce üretilmiştir. Onu geçtim Nissan dediğiniz marka ztn Renault bünyesindedir.

http://www.motorsporlari.net/car/tec...75&make=Nissan

Motor üreticisi kısmına lütfen bakarmısın hangi markanın ismi yazıyor ?? Nissan 350Z diye övüyorsan aracı motorununda Renault tarafından üretildiğini unutma kulağına küpe olsun..

Bilmeden konuşmak ve böylesine aracı kötülemek hoş değil. Nerden ediniyorsanız artık böylesine yanlış fikirleri ???

Kaldıki Renault dediğin marka sadece arabalardan ibaret değil kamyonundan tırına kadar her işte parmağı olan bir marka dünyanın en büyüklerinden birisi kalkıpta V6 motor mu üretemicek ??

Daha çook şey öğrenmeniz gerek Renault hakkında En basiti hemen F1 den başlayabilirsin Redbull Renault ve Renault olmak üzere 4 araçla hala F1 in en gözde takımları arasındalar.. Unutmadan F1 de kullanılan motor V8 dir ve Tamamen Renault yapımıdır Neyse yazı uzar gider çünkü çook şey var yazılacak

32FT430
    Misafir
    reklam olmasında başka bir forumda aynen böyle yazıldı.demekki palavraymış :S

32FT430
    Misafir
    ayrıca şöyle bir gerçekte var rs'ler 172 hp diye geçiyor dyno üzerine çıkınca 160 165 çıkıyor ?? bu forumda yazıldı buda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla alakasız ama artı parantez açalım = ep3 ler kantarda 1.200kg çıkıyor bu forumda söylüyorum herkesin bilgisine
    Dr.ECU

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyla alakasız ama artı parantez açalım = ep3 ler kantarda 1.200kg çıkıyor bu forumda söylüyorum herkesin bilgisine
    1180 kg muharem 20 kg içn kavga çıkmasın şimdi
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

CliOkaN
    Misafir
    Alıntı 32FT430 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca şöyle bir gerçekte var rs'ler 172 hp diye geçiyor dyno üzerine çıkınca 160 165 çıkıyor ?? bu forumda yazıldı buda.

Her marka kendi araçlarının hp cinsini ayrı normlarda sunar. DIN , SAE ve ECE normları vardır.

DIN: İngilizlerin bulduğu ve kullandığı bir normdur..En gerçeğe yakın değerleri verir..
    SAE: Fransız icadıdır..Değerleri DIN'e göre yaklaşık 1.123 kat daha fazla gösterir..Yani 100bg(DIN)=112.3bg(SAE)
    ECE: Avrupa Birliğinin bu DIN ve SAE karmaşasına son vermek amacıyla yarattığı ama anlaşılan daha fazla karmaşa yarattığı açıkça görülen bir normdur.. Bu normdaki değeler DIN ile SAE arasında bir rakam çıkar ama DIN e daha yakındır..Yani 100bg(DIN) ~= 103-104bg(ECE) gibi..

Örneğin Clio Rs sadece TR de 172 diye anılır. Gidip bir ingiltereye bakarsanız 169 diye geçer çünkü kendi kullandıkları norm a göre konuşurlar. Bizde bu yüzden 172 diyoruz. Gerçeğe bakarsan typer da tamamen stock 200hp değil 197-198 civarı vermektedir. Bunun gibi örnekler çoğalır. 172 olan clio rs gerçekte DIN normunda 169 dur. Typerda 197 olması gerek. 160-165 çıkaran rs te sorun vardır.

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka istetmesizmi?benzin depo durumu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    depoda çeyrek depo benzin vardı doğrudur abi 1180 çıkıo.. ep3= 1180 kg 30kg daha ağırlaştık
    Dr.ECU

CliOkaN
    Misafir
    clio rs 172 kantarda 2-3 litre depoda benzin varken ve araç boşken 1040kg göstermişti.

demekki ep3 le arasında 140kg fark var. Buda yaklaşık 2 kişi fazla yürüyor demek. Ama üretim stratejisi farklı nabalım onlarda 950kg üretseymiş istese üretemezmi üretir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    230 hp yi, clio RS den nasıl almışlar ben çok merak ettim
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    depoda çeyrek depo benzin vardı doğrudur abi 1180 çıkıo.. ep3= 1180 kg 30kg daha ağırlaştık
    BG VB dj NCM bunlar hep 1180 çıkmıştı

senin hesabın da dogru yani benzinli sürüclü 1300 kg diyorum ep3 kimse anlamıyor
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)