Pilotaj diyelim...
bence pılotaj degılde 106 nın sensoru bozuktur pompa yeterlı basınc saglıyamıyodur tımıng ayarı ııııııı degıldır bunlar ınanılmaz fark yaratıyo bence bunlardan bırı arızalı olsun fark bence gayet normal
sen orjinalden arada nadir cıkan ve CİYERLİtabir edilen fazla 106 saxo gormemıssın..tahminimce buda onlardan biri.istersen sana bitane daha ole bi araba videosu atabilirim kısalı chipli egzantrıklı 106 ya karsı sadece fılıtrelı arada boru bıle olmayan bı saxo
106 yuruodurda dıgerı daha ıyı yuruodur dıyebılırsın..
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Aynı araçları bir dynoya sokun derim....
siyah 106 cı arkadşaın pilotajında kesınlıkle bı sorun var tmm yarış ztn koprude bıtyo demişsin ama adam madem koprude bıtıyo niye elektrıkten sonra 5 e atıyo ...bunun sebebide adam zaten hep öyle suruyo...elektrigi duymadan vıtes atmıyo![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
allah bilir stock saxo geçmiştirsen neymişssin ya kısalı cipli egzantrikli 106ya egzozlu arabayla kafa tutuyon.inan çok araba gördüm we her hafta sunu deniyoyoruz
prafösörmüşssün sen haberimiz yokmuş
warsa öle stock arac geçsin beni bende bahsettigin olaylar war
hiç görmedigim CİGERLİ ARAÇ
![]()
1 tane araba videosu oyle diye o araba butun kısalı chıplı egsantrikli arabaları geçer diye bışey yok.. sen gidip hiç anlamyan ayarları doğru düzgün yapmayan bı ustaya yaptırsan arabanı orjınalınden dahada kötü gider... bu videoda ılla 106 geçmesı gerek demıyoruz 106 yı kullanan kısı kesıcılerde dolanıyo orda roll bıttı dıyo arkadaş ama bunun 2,3,4 viteslerıde var orda en ufak bı kesıcıde tutması bu fark ıcın yeterlı zaten...
Bu roll bana 106 xs ile saxo vts gibi geldi böle 106 mı olur yaw.yada süren arkadaşın biraz çalışması lazım
GTI kullanan arkadaşın pilotajında kaynaklanıyor tamamen![]()
vites aralıklarını çok uzun tuttugu için
neyse akşama bende bakıyım bir VTS nasıl gidiyor ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)