Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
arkadaşlar fazla uzatmaya gerek yok denendi görüldü Sİ ilede denedik sonuç belli yüklü 106 ilede denedik sonuç belli ( konumun içine sıçtınız ) dostluk çerçevesinde uzatalım bu konuyu ki bi p..k benzesin atışmalara gerek yok
Dr.Ecu AntaLya
VTS açık ara maaşallah
Yiite sabahtan aksama kadar atar gider yapsakta arkadas oldugumuz için güler geceriz sorun olmaz.Aradaki samimiyeti bilmeden neden böyle yorum yapıyorsun? Yiite bende atar gider yapayım ne olcakki? Yiitle tanısıyoruz bir muhabbetimiz var. Hatta yarısa giderken wc ye git hafiflet geyiğini ellibin kere cevirmişiszdir. O aksam denencek arabalar oldugu için kemalde öyle yazdı. Antalya muhabbetine bakarsan orda da benim bir yazım var. (Beyaz VTS & Beyaz Si) diye . Atarmı yapmıs olunuyor zaten denencek arabalar arasında geyiğine kızıstırınca?
abi niye sinirler gerildi ya.sakin olalım.dünkü videoları ne zaman paylaşıyorsunuz.gelemediğim için çok üzgünüm zaten![]()
videoları yiitle antology arkadasımız cekti. Ben ileride bekliyordum gelicekler diye geri dönünce orda kaldık saf saf kamyonları cekiyorduk bizde![]()
videoların basıları yarın eklenicek
Dr.Ecu AntaLya
ben merak ediyorum sizin yarısı biz bastık gittik ilerden bakalım diye siz geri döndünüz izleyemedim. Arkadan gelicektim oysaki
yiit atsana ne zaman atıcaksın videoyu?
yiiitle( SAxo) güzel yarıs oldu 220 kadar bastık yarım boyla gectım bır dahakıne eksoz takıp gelcem ama cok sıktı arabayı stock eksoz
Atın bakalım yahu.Benim kameraman yolu izlemekten hep aracın göğsü çekmiş..Koyabileceğim sadece 100 yıl alt geçitlerden geçerken yapılan egzos şovlar var.Koy derseniz koyaım yani...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)