,SU'lar kesildi kanka birde izmite gidildi vts ile o yüzden mantar oldu ;) ama bu hafta inş okutcaz...
Printable View
inş mrk ettigim bi video :)
cuma varmı bişeyler :D
stok araba nedır turbo nedır atmosferık dolu nedıre 98 de uygulamalı olarak basladım ben bana hıc laf sokmaya kalkma o saxo 106 ya o tarıhlerde bınıoduk laf ettıgın araba senınkınden fazla bıseyı yok oncelıkle cai dedıgın sey fıltre senın aracındada var eksoz sendede var volan yok aracta baskı balata ha orjınalı hada stage 1 exedy 1 mt bıle farkettırmez gıdısını sendede debrıyaj var sonucta ekstra orda fazladan bı kısa var ama bızde senın gıbı koltugu bılmem neyı sokupte gelmıcez madem kı ıs sokme takmaya gırıyo cıvıc ef var 700 kg b16a2 lı dılersen onunlada denerız stok senın tabırınle sadece son susturucu ve fıltre var madem kı alayına go hadı hodrı meydan cıkın deneyelım ne sartlarda ıstıosanız
dynoya cıkar eksoz ve fıltrenın verdıgınden fazla guc vermez ne kısa ne debrıyaj stokluktan cıkması ıcın bı arabanın ust kapak yada blok a bı ıslem yaparsan yanı sıkıstırmayı yukseltırsın hacmı yukseltırsın egzantrıklerı degıstırırsın ıste o zaman stokluktan cıkar................ otesı yok beklıyorum yarısalım dedıgınız tarıhı headersıda sokerım senın ıcın ;) öm atabılırsın tarıh ıcın guzel bı vıdeo ceker koyarız sıteyede
VAV bu seferki rolling gecesi kaçmaz tabi GERİ olmazsa :)
onur redlinesiz çip takak :D
Roll deneyin. Maksat muhabbet olsun...okay okay okay :D:D :D
antalyada karışmış:D hadi hayırlı işler herkese:heyoo:
guldurme benı ne hırs yapıcam 106 ya saxo ya sen alayına gıder dıosun sımdıde gerı vıtes yapıosun alayına go demek kım olursa ne olursa olsun gıderım demek bende hadı dıorummmm lafının arkasında ol ona uygun zamanı gelınce bı makıne getırırız dıosun benım kendı aracım var getır ıstedıgın makıneıde deneyelım 2,5lt gc8 35r lı ıste hafıften bı kapak falan yapılı hydra ecu lu tahmınım 600 650hp lerde ona gore bı araba getırde onuda denerız bızdede makıne cok beygırde sınır yok :) sen kendı arabanı getırde deneyelım tmm kısasız vtı ıle deneeyelım fıltre ve komple eksoz var sadece koltukları falan sokuk aynı senınkı gıbı bu cuma deneyelım uyarmı
(alayına goo ) lafını niye üstüne alınıyorsun ? bizde geri vites olmaz dostum. ben sana yarışalım demedimki, niçin kendi kendine uydurma yazı yazıyorsun anlamış değilim.artık bu saat ten sonrada seninle araba filan denemem ....
600 hp gc8 ile stock vts mi deniceksiniz :) neden :puha: