maşallah her iki aracada fark normal
maşallah her iki aracada fark normal
Bence sonuç normal değil.Onur'un vts gitmesi gerekenden çok daha iyi gitmiş.175 hp turbo bir araçla 4e kadar bile yürümek başarıdır.Tabi vts ağırlık avantajını iyi kullanmış.
Erdinç aracında neler var? Stock GT ile denemek istersen keyifli bi deneme yaparız.Bu haftasonu değil sonraki haftasonu toplanalım.Filtre eksoz bile yok bende. Efe iyi tanır beni geçtim geçildim hiç problem olmaz bende.Amaç denemek eğlenmek.
cuma günü herkez hazır olsun araçlarımızı görelim arkadaslar dostane bi şekilde
su106
erdinç07
emretorlak
özgüRC
tugraL
kemal
onursoytam
ustaa'S
bastaS performance
mustafa-u
gtr07
gelmek isteyenler ekleyebilir yada gelemeyecek olnlar varsa isimlerini silerizkavgasız gürültüsüz deneyelim...
erdinç usta topla vtiları sende iyi gidenlerini puglarla salalım
emretorlak'ın aracı bone stock problem yok vti larla 106larla denerşz
bu listeye haricen sitemize üye olmayan RC ler 106lar vti lar gelicekk
evren büfeye herkezi beklerizz...
bu arada wolrath nickli abimiz geldiyse onunlada denemek isteyen çok arkadasımız vaR
güzel roll
Gtimiyo lem benim arabam gelmem ben hahahahha?Onur un VTS fişek gibi bir araç.Onun ciğerli 106 gti veya vtec karşısında ne yapacağını merak ediyorum.
Antalyadaki en hızlı gti su106 mı bu arada merak ettim??( ınnn ınnn ınnn !!))
ozaman iddaanın şekli gelsin...99vti-VTS diyelim.sonrada üstüne bi su106 iyi gider
gerekenler yapılsın haftasonuna GERİ VİTES olmasın...
erdinç usta senin her zaman yarışıcak 0-400lük makinan vardıR...birbirimizi yemeyelim haftasonua bekliyorum hepnizi
rc ye olan sevgimiz giderek artmakta..
106 gti o rc yle yarışan vts yi geçemez demeyim orasını bilemem ama geçse bile 1 boy atamaz diyebilirim....ben bu gti vts işinden anlıyosam o vts cigerli vede gti cı arkadaş kendine guvenen dier bi cigerli motora sahıp olan arkadaşo günü iyi geçiren vitesini iyi atan arkadaş kazanır böyle bi yarış yapılırsa
inş 2si dener videosunu izleriz...başarılar dilerimm
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)