kardeşim Hiç durmak yok Arabada ne oldu bana böyle diyodur ilk sahibi bayandı zaten binmiyodu ilk redline ı bende gördü sende maşallah sürekli atraksiyon.
Ciğerlerini açtın arabanın Allah kaza bela vermesin
hani paramız yok yaptıramıcaz diyordunuz...birader yalana gerek yok gırtlak yükleseniz nolcak.bana paramız yok geri döndük dediniz neyse malımızı bilelim![]()
beyler msn e çevirmeyelim akşam gazlayın koyun bizde izleyelim herkes speclerinide olduğu gibi yazsın hadi
sen hangi arabadan süpheleniyosun sana boş deyipte cipli kısalı yada egz çıkan içinden mrk ediyorum
su106 yı biliyorsun
js030 da biliyorsun
sinan007'nin vtiyıda biliyosun...heee ben bilmiyorum dersen sana tektek yazarız gerçi bu arablar stock degil sana göre, ama olsun
izmitte sanada göktürkede sordum.sölemek zorunda degilsiniz ama yalan sölemek zorundada degilsiniz paramız yoktu yaptırmadık demenize gerek yok...buda son msjım
Ya Onur söylüyor şimdi ne farkeder..Sonuçta bir servise ayar yaptırmış bunu da paylaşıyor zaten.Aracın şu halini gizleyerek kimseyle denemiş mi? Hayır.. Daha ne..
Biz de Antalyalıyız aramızda dostluktan öte birşey olmaz diyoruz.Sonra alakasız laf atmalar oluyor.
Gelen gelir bu akşam görür VTS nasıl gidiyor..Onur bir araba aldı.Sağolsun renk geldi videolara.
Başka var mı merak ediyorum böyle aktif olan arkadaşımız.
Varsa onlarda çeksinler videolarını koysunlar izleyelim ,eğlence olur..Muhabbet döner..
Hepinizi canı gönülden kucaklıyorum..
Loading....(next week on the roads :P )![]()
ok hayırlı olsunda paşaoğlu tununge girip çıkmakla sizinle araba denemıycemız anlamınamı gelıyor abicim. akşam müsait olunca tek tek hepinizle denıcem sözzzz. burda reklam yapmaya gerek yok. paşaoğlu servisin kalitesini herkez biliyor. show değil icraata ihtiyacımız varr![]()
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
aynen öyle yaaa...yani burda gordugum kadarıyla samımıyetınız hiç bilmem ama tek efendılık yapan onursoytam gerisi asar keser tavırlarda bu ne yarıştır kardeşim yok sen şunu yaptırdın yalan soyledın bunu yalan soyledın ben herturlu denerım yok bu son msj ım vllaha bu konu haftalardır bu yuzden uzadı zaten buraya kadar...
vts cigerli
106 cigerli
vti i hiç bilmiom
ben ankarada bi çok vti geçtim yeni motorlu eski motorlu ufak tefek mod lu..ciğerli vts 106 vti ı geçer...(vti da stoksa)
oyumu vts den yana kullanıyorum butun yarışcılara başarılar ...
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
ya hep lafta ıddacısınız saxo gecer 106 gecer bılmem ne dıye bu arabalar stok deıl eksozlu fıltrelı chıplı koltugu moltugu yok sokuk klıması yok vs neresı stok ben tum bunlara ragmen dıorum kı sadece fıltre eksozlu ve kısalı vtı ıle denıyelım dıorum ama yanasan yok nedense ne koltugu sokuk ne klıması bı kısa var dıgerlerındede chıp var koltuk yok vs madem kı stok taksınlar koltuklarını klıma vs lerını sadece eksoz ve fıltre sinan007 nın kırmızı vtı da ole sadece eksoz ve fıltrelı deneyelım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)