1 kere kalktık drift başlıcagı için geçildimde merak ettim.
ula çektiğim sıkıntıyı bilale sor acaip sıktım kendimi son 1 hafta yetişmicek araba diye
Printable View
harikulade bir gündü.pistte cesaretini gösterip yarışan,show kalkışı yaparak izleyicilere keyif veren, trübünde destekleyen, .organizasyonu düzenleyen,bu güne katılmak için uzuun yollardan gelen herkeze teşekkürler..
hanginizi tebrik etsem bilemedim :), hepinize kocaman maşaallah ve tebrikler, çok güzel eğlenceli bir gün olmuş ;)
O 16 plakalı B20 nin sahibi buraya üye mi acaba?:)
ben kendi egsoz sesimden başka birşey duyamıyorum kanka içerde cidden durulmuyor.
vites atabilsem kafa kafaya girebilirdik ciddi anlamda vites atışlarım wolrath barış gibiydi bişey olmasın diye :D
yok şükrü abi anlamaz forum işlerinden :)
bütün araçlara maşallah.
göki emeğinin karşılığını almışsın, maşallah kardeşim
hulk harika bi araç bu kadar yüklü olup ta sağlıklı yürüyen ender araçlardan birisi maşallah
starttan hulk ve zd
bende olsam çekmezdim zaten kanka masallah cok keyifli bir aracın var.
ilk videoda onur'un eksoz son susturucuya giden dirsekten kırılıyo ve onur yavaşlıyo.
ikinci videoda 1.ve 2. viteslerde sorun yaşıyorum.
üçüncü videoda da onur ve ben vites problemi yaşıyoruz ama benimki kısa süreli oluyo.
baskı balatam kötüydü o halde katıldım yinede.1nci 2nci vites 9000 cevirmemem gerekliydi ama denedim yinede.Kırmızı s2k ile kalkarken birinci denemede yine vites sorun cıkardı.2nci denemede de erken vites atmak zorunda kaldım kafa kafaya gittik az farkla s2k aldı.
Ben cok eğlendim süper bi gündü:D
hakan sana da teşekkür ederim deneme teklifimi kabul ettiğin için org. el vermedi sağlık olsun gelip ben kalkarım demen bile yeterliydi ağlıcaktım sinirden kalkamadan gidicem diye :D