:) yapamiorz dedik ya üstüme gelmeyin
Printable View
herkezı tebrık edıyorum guzel bı gun oldu baya yandık ama :d B18,ZD,MINIKS cok ıyıydı tebrıkler mınıks tutununca bı baska oluyormus :D
tutunmaktan öte kaldırmayıda bilmek lazım :D:D:D
ayrıca kilit faktörü çok önemli AB yide kilitli görmek isteriz
maşallah ZD ye süpersin göki.emeklerin boşa çıkmadı daha nicelerine inş.
izlemeyede gelemedim iş sebeplerinden dolayı:S
sword'a miniks'e kocaman maşallah:)
teşekkürler serkan
hilmi
arkadaşlar öncelikle emeğie geçen herkese çok büyük teşekkürler çok güzel bi gündü sesler hala daha kulaklarımda yankılanıyo :D o sıcakta fanımızın bozulması bursaya dönerken bize zor anlar yaşattı ama sağsağlim evimize geldik ...
bide bişi dicem bende yayınlanan videolar gözükmüyo neden kaynaklanabilir.... :S
bu güzel günü bizlere hazırlayan emegi geçen herkeze öncelikle teşekkürler...izmirden kalkıp gelmek güzeldi ama keşke aracı biraz daha yükselterek gelseymişim benim için daha iyi olacakmış çok sürttük alt tarafı:( amaaa formdan konuşup yüzyüze görmedigimiz arkadaşlarımızı görünce herşeyi unuttuk.
bütün katılanlara tebrikler harika kalkışlar oldu.
bu arada bendeki slickler micheln ilk başda çok sertti ama ısıtınca hamur oldu lastikler :D
http://img43.imageshack.us/img43/5994/84497766.jpg
İzlediğim en keyifli draglardan biriydi
TYPE R ' lar
2. videoda gride bi sıkıntı oluyo 3. videodada siyahda bi sıkıntı oluyo gibi yada tam tersi 2. videoda siyah çok iyi 3. videodada Gri İyininde iyisi durumunda
merak ettim cidden noldu bu videolarda?
106 ile b20 nin video sunu çeken oldumu hiç ?
benım 2 de 3 te fena şekilde cırtlıyordu.. vitese girmeme endişesiyle hiç rahat değildim ama cok sukur sıkıntı cıkartmadı.
ya tamam havan batsın yaaa yürüyo araban ahauhauha :D