User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
106 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 3rk4n's saxo & vs 101 106 gti.

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zamanında ben de çok bakmıştım bu 2 arabaya 2000 senesinde. Birçok arkadaşımda vardı. Hangi stock 106 yı stock Saxo ile kaldırsak mutlaka Saxolar geçiyordu. Bunun nedenini o zamanlar Minibüs caddesindeki EAFY nin çaprazındaki adını şimdi hatırlayamadığım tuning shopa sormuştuk. Sebebini stock fabrika çıkışlarında saxo nun beyinden dolayı biraz daha hızlı olduğunu söylemişti.

Tabii o zaman roll denen bir kavram yoktu. Tüm denemelerimiz drag şeklinde oluyordu.

beyınmı 2 sıde 1 ap41 magnet marellı ecu kullanıyor yanlıs bılgı vermısler.

bahsettgın konuyla alakalı olarak tek bırsey soleyım 97 model 106 s163pk dıe gecer ne ımbo ne baska bısıy tak kullandır herseyı en verımlısıde budur
    et giren yere dert girmez.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o yılların beni 1ap81 dıye bılıyorum 2000 de sonrası 1ap41 ama 2sıde magnetti marelli...ama bu olay hurafedir..saxoyla gti ın kılosuna kadar aynıdır 15 kg fark edıyo olabılır onda pek emın deılım sadece sxonun önü 5 cm uzundur bundan dolayıda gidişinde bi deişiklik olmucagı kanaatindeyim...bnde ne zmn bi saxo 1 le 106 denedıgını gorsem saxo1 i 106 hep delmiştir.. buda tabiki bi hurafedir...saxo 2 ler ın de ust kapaklarının farklı 135 hp oldugu soylentılerı vardır...ama karşılık olarak 2000 ve ustu gti larında ust kapakları farklıdır...hatta yag kapagının altındaki contanın oldugu duz yerın orda 2 tane demir cıkıntısı 2000 ve ustu gti larda vardır saxo da böyledir..sebebini hala anlamış deiliz...2 araçta her modelde aynıdır bnce
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saxo 2 de aynı saxo 1 de farkı sadece önü ve airbag ac kapama modu
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah VTS POWER... tum msjları okudum tartısmalar bence anlamsız tamam pılotaj vs onemlıde yuruyen araba yuruyo kapak kısa chıp derecelı... bazen hıkaye oluyo.bunu en ıyı ROZ bılır bence.gecenkı denememızdede ortadaydı chıp kısa dereceli 106 gecemedık ROZ u coguda oyle gecemıyo. yuruyen araba yuruyo.e sımdı rozun pılotajımı ıyı arabasımı yada dıger aracın pıloumu kotu arabasımı bır suru soru.e sonuc ortada goruntu bellı masallah vts ye de 106 yada
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah VTS POWER... tum msjları okudum tartısmalar bence anlamsız tamam pılotaj vs onemlıde yuruyen araba yuruyo kapak kısa chıp derecelı... bazen hıkaye oluyo.bunu en ıyı ROZ bılır bence.gecenkı denememızdede ortadaydı chıp kısa dereceli 106 gecemedık ROZ u coguda oyle gecemıyo. yuruyen araba yuruyo.e sımdı rozun pılotajımı ıyı arabasımı yada dıger aracın pıloumu kotu arabasımı bır suru soru.e sonuc ortada goruntu bellı masallah vts ye de 106 yada
    sanırım orhanın arbasından bahsedyorsun ama orhanda hıc ust kapak acılmadı orhan kayıplarını tamamladı kı ust kapak acıp piston sekman gomlek gıbı durumları gorup ondan sonra denemek bırazdaha saglıklı oluır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen oyle.aslında ben orhanın arabayı daha farklı beklıyodum bıde nuro nun elı deydı inş. bı ayarını tutturur. ama dedıgım gıbı bı araba yurudumu yuruyo..
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen oyle.aslında ben orhanın arabayı daha farklı beklıyodum bıde nuro nun elı deydı inş. bı ayarını tutturur. ama dedıgım gıbı bı araba yurudumu yuruyo..
    orhanın arabasında farklı beklıycegın ne var ne takdıysa yaradı chıp yaptık denedı farkını gordu egzantrık takdık denedı farkını gordu kı egzantrıkde o kadar agresıf bı egzantrık deıl 51. bu okunup uflenınce ayar tutsun ne yaptıysak yaradı sadece kayıplarını tamamladı ama ust kapak acılmıs olsa ıcerıyı yenılemıs olsak daha farklı sonuclar cıkacakdır daha farklı beklemendekı amac nedır turbo da basınc acmıyoruz atmosferık bırden ısınlancak halı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adım adım her parcayı taktırdıktan sora denedık farkı bende bılıyorum ama sen ersanla denedıklerınde yoktun ersanda turbo basınc acmadı.neyse arkadasın konusunu heba etmıyelım.inş. orhanınkıde tamamlanır tatlısını yemedık daha
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adım adım her parcayı taktırdıktan sora denedık farkı bende bılıyorum ama sen ersanla denedıklerınde yoktun ersanda turbo basınc acmadı.neyse arkadasın konusunu heba etmıyelım.inş. orhanınkıde tamamlanır tatlısını yemedık daha
    merak etme tum herseyden haberım var chıpden sonra egzantrıkden sonra. ersanla denedıklerınde 0 dan kalkdılar ersanda slıck oldgu ıcın ersanın ılk baslarda öne cıkması normaldır sonrasında orhanın yakalaıyıp gecmesı cok normal.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hey maşallah be yürü kardeşim, VTS terör devam
    Saol canım benim
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kankama bak ara gazı vere vere geçiyo hehehe masalalh
    Saol kankam geçerim fark cok oldu dedim pap pap yapayım
    Alıntı FRG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah erkan süper
    Saol özberk rs
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hey maşallah erkan canavar gibii
    Saol bilal abi Öğreniyorum ben bu işi
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    basarılı sonuclar devamını beklerıs
    Saol serkanım
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler iyi yurumussun...
    Saol fatih.
    Alıntı Gokalp-M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VTS ye maşallah çok sağlam gidiyor...
    Saol gökalp
    Alıntı SERKANS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşşallah , ezelinden beri yürüyor bu araba Maşşallah
    Saol serkan abi
    Alıntı serkan demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ey maşşallah maşallah canavar hakikaten kaç boy var orda
    2. videoyu izleyemedim bu arada:S
    Saol kankam geldi geldi 2 video
    Alıntı nightkids_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya demicektim ama dicem , öncelikle maşallah araçlara tabide
    2 araçlardaki modlara bakıyorum sonuç normal değil yaw
    106nın yürürü kötümü desem elden geçse iyi olurmu ne desem bilemiyorum
    Deme bişi ya mümkünse
    Alıntı tender06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    + 13 59 olan bi gtı ya bu yazılı modlar yapılmış bi saxo böyle yürüyemez birbirmizi kandırmayalım
    Bugun birini kandırdım allah kerim yönetimle anlaştığım kişi başı kandırdığım adamlar için 1000 tl nin hesabıma yatırılmasını rica ediyorum
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heh yine başladık angara 106 ları ile olağan didişmeye kadran videosundada aynısı olmuştu adam oraya yazdıysa doğrudur erkanın kime ne yalan borcu var
    bu arada 41 kere maşallah erkan on numara
    Adamsın muştu abi bişi demiyorum..
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .................................................. ...........................................ceps son
    Küfür ederim biliyorsun
    Alıntı serhatgüzelsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Erkan abi. Kazasız belasız nazar değmesin. İyi yürüyor Saxo. Bu arada 106 Göktayın 106sımı?
    Saol serhatım. Göktayın deil onla denemedik daha
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha detaylı bi vıdeo varmı yan yana çekilmiş kaç km hıza yukseldınız rollmu kalkışmı yapıldı
    2 vites 50 km sularında bastık. Baska video yok bende çeken varsa alır eklerim ama.
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kanka budur kısalı 106 geçmenin tadı başkadır
    Saol kankam ..
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse kimseyi kandırmaya ihtiyacı yok aynı spec ler de benim de VTS var bende denedim 13-59 lu 106 ile sonuç aynı

ben didişmem kardeşim maşşallah dedim ama kimsede bu videonun bu yazılanlardan başka bişey olmadığına inandıramaz ankaradada görüyoruz bazı şeyler şunlar war walla yoq billa yoq denipte sonradan neler çıktığını çocuk değiliz neyin ne kadar yürüyeceğini kestirebiliyoruz söylememek neden yani onu anlamıyorum yeryüzünde hiçbi araba aynı modlar üzerine + kapak ve + 13 59 lu arabayla böyle yürüyemez bu bu kadar basittir ozmaan millet neden yapsınki o modifikasyonları
    Yapmasınlar modifikasyonu benmi dedim yapsınlar diye
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla dostum videodaki yazılanlar neyse o dur erkanın sizin oralardaki arkadaşlar gibi ne kendini ispat etmeye ne arabasını ispat etmeye ihtiyacı yok neyse O.
    Tekrar adamsın abim
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cocuk degilsin madem her 106nin fabrikadan ayni cikmadigini hatta aralarinda 2boy fark olabilecegini bilmen lazim
    Yok abi olurmu parça takan her araba uçacak..
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimsenın işi gucu yok yalan söyleyecek !

Alıntı Demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. video kameraman yolu çekeceğine araçları çekse daha iyi olurdu...
    Demir abi baska video bulursam eklerim onlarıda..
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca her dolu arac guzel yuruyecek diye bir kaide yok.. bazen maya tutmayabiliyor.
    erkancım aracının masallahı var allah kaza bela göstermesin
    Saol abim teşekkür ederim cümlemize işallah.
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah erkan rollmu yaptınız kaç km hıza ulaştınız
    Roll 1 inci deneme 2 vites 50 gibi diğeri 1 inci vites 20km gibi.
    Alıntı ccesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç tartışmaya gerek yok herkes bilir bu arabaların günü gününü dakkası dakkasını tutmadığını aldığın benzinin acayip etkilediğini bazen yapılan tüm modifikasyonların aracı dahada kötü hale getirdiğini hepimiz biliyoruz, Zır orjinal olup sadece filtreyle full gırtlak derecelisine kadar olan araçları çok geçtim ben hiç şaşırmadım video ya çok normal saxo sahibine tebrikler yürütmüş arabasını
    Teşekkürler
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi güzel dusunuyosunda kardes burda farklı etkenler var mesela 1. ve en onemlisi bence pilotaj onun nasıl oldugunu bilmiyoruz vede 106 nın ne denli saglıklı oldugunu bilmiyoruz..
    ben ne atıp tutanlar gordum arabamda kapak taslama var vırrık var cırrık var eee sonuc orjin güzel bi 106 bakmıssınki 4 boy koymus gidio..bence araca yapılanlardan cok motorun saglıgı önemli komp. ne denli iyi oldugu onemli..
    bence sonuc normal saxo iyi giden bi saxo..
    Saolasin fatih.
    olabilir ikide olur 5 te olur arkadaşların dediği gibi plotajdanda olur ben gayet masumhane sordum bu sonuç normal deil die kendi arabamla kıyasladım ben aracımı biliyorum sadece filtre war egzoz bile yok ki orta susturucu bile var aracımın nasıl yürüdüğünü biliyorum yürütüyorumda ondan yola çıkarak söyledim şunuda söyliyimki hiçbir vts benim aracıma bunları yaptıktan sonra oda vts ye bunları yaptıktan sonra bana böyle fark atamaz hatta önümden bile yürüyemez görünen köy klavuz istemez ha 106 cı arkadaşı tanımıyoruz nasıl yürütüyor arabası ne denli sağlıklı bilmiyoruz o konuda haklısınız...
    söyliyenleride gördük söylemeyenleride
    bu konuda haklısın...
    106 cı arkadaş gayet iddialı herzaman söylüyorum arabasını koşturamayan cıkmayacak o yola. Ha bu tarzda yalan söylüyorum tarzı konuşmalarına devam ediyorsan bende sana karşı daha insancıl konusmaya çalışacam beni arabamı bu forumda bilmeyen tanımayan adam yok. Benle beraber bu kadar adamda yalan söylüyor ozaman.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah erkan bro
    Saol mehmedim
    Alıntı D.CaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Araçlara VTS iyi yürümüş
    Saolasin
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah erkan gidiyor
    Saol emrecim
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olayların adamı jobjob erkan yine çekememezlik var 106cılardan
    Abi sorma ya her video olay her video olay nedir bu kardeşim
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim hllsin hakkını veriyorsun... onurlada kısalı 106 denedik sonuş ainen bu şekildedir
    Saol efecan
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hey masallah
    Erkan her video koydugunda yalancı damgası yiyorsun, nolcak olum senin bu halin
    Git boz arabanın biyerlerini ne bileyim vites falan kacır da inandırıcı gelsin
    Abi bikaç gün sonra egzantrikli - kısalı - hafif volanlı - kapak taşlamalı - kelebekli falanlı filanlı ile denicem sen asıl ozaman sansasyona kavgalara *** atmalara bak.
    Alıntı Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu arabayla şanzelin yanında ara gazı versek diyorum
    Şanzel dedinmi akan sular durur biliyorsun ali
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MASALLAH erkan
    Saol onur
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten 106 Saxoya göre bence yavaş kalan bir araç. Maşallah Erkana ve Saxoya
    Saol bora abi
    Alıntı Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erkan görevini gene başarıyla tamamlamış. Saxo gerçekten hem görüntü hemde yürüyüş olarak, Erkan'ın pilotluğu ile çok başarılı..
    Allah kaza bela vermesin
    Saol ercan abim Öğrendim bu işi ben yaw İrtibatı koparmayalım..
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    caponlarda olmaz ama bu dediğin başkanım pejoya has bir durum bu "ciğer" olayı
    Var abi bizim buradaki kasaplar cok uygun veriyorlar alimmi senin civic e de
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorları aynı speclerde, ağırlıkları da hemen hemen aynı.Şanzıman oranları mı çok farklı?
    Motorlar aynı speclerde deil o daha dolu + kısası var
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxo2 vts biraz daha agir galiba..
    Bende 15kg hafif diye biliyorum yanlış olabilir abi.
    Alıntı remus01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah Erkan.
    Saol kardeşim
    Saolasin
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ciyeri pis araba .................................................. ................................. ciyeri temiz araba ...

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkan bir sefer de geçil yav

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    maşallah abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kardeşim Allah razı olsun iyi dileklerin için

bu 106 saxo yani bu motorda herşey öncelikle cigere bakıyo....bi araç sıfır ayarında vede gusel açılmış bi motor ise hiç bir mod a ihtiyaç duymadan çoğu yılların modlu veya yılların eskittigi motorlara taş çıkartıyo...bnm aracımda sadece chip var kimi insanlar chıp ı nerden aldın nası aldın soyle böyle soruyolar fakat chıple boyle yurumedıgıni ben bılıyorum bı chıp 6 7 boy fark atmaz..

orhanın arabasıda gusel yuruyo ama genelde ben 3.vites hep 2 boy 4.vites 6 7 boy hatta bazı arabalara 5.viteste 100 metre civarı ayırdıgımı cok cok cok ıyı bılıyorum...

olay erkan ın vts sine gelince..zof sıkı bi makınaydı ankaradayken de iyi bi araçtı erkan da gusel koşturuyosa zaten tutamazlar o arabayı bu fark çok normal zof o farkı açabılecek kapasitede bi araçtı ankaradan giderken hala o kalitesini koruyosa ne mutlu aracada sahibinede gusel deneme olmuş artık 106 saxo hariç üst kategori araçlarla denenmesini bekliorm merakla..
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o yılların beni 1ap81 dıye bılıyorum 2000 de sonrası 1ap41 ama 2sıde magnetti marelli...ama bu olay hurafedir..saxoyla gti ın kılosuna kadar aynıdır 15 kg fark edıyo olabılır onda pek emın deılım sadece sxonun önü 5 cm uzundur bundan dolayıda gidişinde bi deişiklik olmucagı kanaatindeyim...bnde ne zmn bi saxo 1 le 106 denedıgını gorsem saxo1 i 106 hep delmiştir.. buda tabiki bi hurafedir...saxo 2 ler ın de ust kapaklarının farklı 135 hp oldugu soylentılerı vardır...ama karşılık olarak 2000 ve ustu gti larında ust kapakları farklıdır...hatta yag kapagının altındaki contanın oldugu duz yerın orda 2 tane demir cıkıntısı 2000 ve ustu gti larda vardır saxo da böyledir..sebebini hala anlamış deiliz...2 araçta her modelde aynıdır bnce
    bencede şöyledirki .. fabrikadan alındığında rodaj meselesi mi acaba ??
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fabrikadan alındıgında olabilir...veya araç rektefe gormusse o rodajın kalitesi onemlıdır...tabi rektefecının motorcunun yetenegı herşey onemlıdır
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)