o yılların beni 1ap81 dıye bılıyorum 2000 de sonrası 1ap41 ama 2sıde magnetti marelli...ama bu olay hurafedir..saxoyla gti ın kılosuna kadar aynıdır 15 kg fark edıyo olabılır onda pek emın deılım sadece sxonun önü 5 cm uzundur bundan dolayıda gidişinde bi deişiklik olmucagı kanaatindeyim...bnde ne zmn bi saxo 1 le 106 denedıgını gorsem saxo1 i 106 hep delmiştir.. buda tabiki bi hurafedir...saxo 2 ler ın de ust kapaklarının farklı 135 hp oldugu soylentılerı vardır...ama karşılık olarak 2000 ve ustu gti larında ust kapakları farklıdır...hatta yag kapagının altındaki contanın oldugu duz yerın orda 2 tane demir cıkıntısı 2000 ve ustu gti larda vardır saxo da böyledir..sebebini hala anlamış deiliz...2 araçta her modelde aynıdır bnce
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
saxo 2 de aynı saxo 1 de farkı sadece önü ve airbag ac kapama modu
www.honda-tech.com
masallah VTS POWER... tum msjları okudum tartısmalar bence anlamsız tamam pılotaj vs onemlıde yuruyen araba yuruyo kapak kısa chıp derecelı... bazen hıkaye oluyo.bunu en ıyı ROZ bılır bence.gecenkı denememızdede ortadaydı chıp kısa dereceli 106 gecemedık ROZ u coguda oyle gecemıyo. yuruyen araba yuruyo.e sımdı rozun pılotajımı ıyı arabasımı yada dıger aracın pıloumu kotu arabasımı bır suru soru.e sonuc ortada goruntu bellı masallah vts ye de 106 yada
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
aynen oyle.aslında ben orhanın arabayı daha farklı beklıyodum bıde nuro nun elı deydı inş. bı ayarını tutturur. ama dedıgım gıbı bı araba yurudumu yuruyo..
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
orhanın arabasında farklı beklıycegın ne var ne takdıysa yaradı chıp yaptık denedı farkını gordu egzantrık takdık denedı farkını gordu kı egzantrıkde o kadar agresıf bı egzantrık deıl 51. bu okunup uflenınce ayar tutsun ne yaptıysak yaradı sadece kayıplarını tamamladı ama ust kapak acılmıs olsa ıcerıyı yenılemıs olsak daha farklı sonuclar cıkacakdır daha farklı beklemendekı amac nedır turbo da basınc acmıyoruz atmosferık bırden ısınlancak halı yok
et giren yere dert girmez.
adım adım her parcayı taktırdıktan sora denedık farkı bende bılıyorum ama sen ersanla denedıklerınde yoktun ersanda turbo basınc acmadı.neyse arkadasın konusunu heba etmıyelım.inş. orhanınkıde tamamlanır tatlısını yemedık daha![]()
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Saol canım benim
Saol kankam geçerim fark cok oldu dedim pap pap yapayım
Saol özberk rs
Saol bilal abiÖğreniyorum ben bu işi
Saol serkanım
Saol fatih.
Saol gökalp
Saol serkan abi
Saol kankamgeldi geldi 2 video
Deme bişi ya mümkünse
Bugun birini kandırdım allah kerim yönetimle anlaştığım kişi başı kandırdığım adamlar için 1000 tl nin hesabıma yatırılmasını rica ediyorum![]()
1.6tdi.
Ecutech.
Adamsın muştu abi bişi demiyorum..
Küfür ederim biliyorsun![]()
Saol serhatım. Göktayın deil onla denemedik daha
2 vites 50 km sularında bastık. Baska video yok bende çeken varsa alır eklerim ama.
Saol kankam ..
Yapmasınlar modifikasyonu benmi dedim yapsınlar diye
Tekrar adamsın abim
Yok abi olurmu parça takan her araba uçacak..
Demir abi baska video bulursam eklerim onlarıda..
Saol abim teşekkür ederim cümlemize işallah.
Roll 1 inci deneme 2 vites 50 gibi diğeri 1 inci vites 20km gibi.
Teşekkürler
Saolasin fatih.
106 cı arkadaş gayet iddialı herzaman söylüyorum arabasını koşturamayan cıkmayacak o yola. Ha bu tarzda yalan söylüyorum tarzı konuşmalarına devam ediyorsan bende sana karşı daha insancıl konusmaya çalışacam beni arabamı bu forumda bilmeyen tanımayan adam yok. Benle beraber bu kadar adamda yalan söylüyor ozaman.
1.6tdi.
Ecutech.
Saol mehmedim
Saolasin
Saol emrecim
Abi sorma ya her video olay her video olay nedir bu kardeşim
Saol efecan
Abi bikaç gün sonra egzantrikli - kısalı - hafif volanlı - kapak taşlamalı - kelebekli falanlı filanlı ile denicem sen asıl ozaman sansasyona kavgalara *** atmalara bak.
Şanzel dedinmi akan sular durur biliyorsunali
![]()
1.6tdi.
Ecutech.
Saol onur
Saol bora abi
Saol ercan abimÖğrendim bu işi ben yaw
İrtibatı koparmayalım..
Var abi bizim buradaki kasaplar cok uygun veriyorlar alimmi senin civic e de
Motorlar aynı speclerde deil o daha dolu + kısası var
Bende 15kg hafif diye biliyorum yanlış olabilir abi.
Saol kardeşim
Saolasin![]()
1.6tdi.
Ecutech.
kardeşim Allah razı olsun iyi dileklerin için
bu 106 saxo yani bu motorda herşey öncelikle cigere bakıyo....bi araç sıfır ayarında vede gusel açılmış bi motor ise hiç bir mod a ihtiyaç duymadan çoğu yılların modlu veya yılların eskittigi motorlara taş çıkartıyo...bnm aracımda sadece chip var kimi insanlar chıp ı nerden aldın nası aldın soyle böyle soruyolar fakat chıple boyle yurumedıgıni ben bılıyorum bı chıp 6 7 boy fark atmaz..
orhanın arabasıda gusel yuruyo ama genelde ben 3.vites hep 2 boy 4.vites 6 7 boy hatta bazı arabalara 5.viteste 100 metre civarı ayırdıgımı cok cok cok ıyı bılıyorum...
olay erkan ın vts sine gelince..zof sıkı bi makınaydı ankaradayken de iyi bi araçtı erkan da gusel koşturuyosa zaten tutamazlar o arabayı bu fark çok normal zof o farkı açabılecek kapasitede bi araçtı ankaradan giderken hala o kalitesini koruyosa ne mutlu aracada sahibinedegusel deneme olmuş artık 106 saxo hariç üst kategori araçlarla denenmesini bekliorm merakla..
![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
fabrikadan alındıgında olabilir...veya araç rektefe gormusse o rodajın kalitesi onemlıdır...tabi rektefecının motorcunun yetenegı herşey onemlıdır
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)