200 sx wolkan vs z4m vs turbo type-r (ygz) çekildi vidyo 1-2 kerede 200 sx le denedik vidyo sahibi paylaşmak isterse sorun yok benim için ;)
Printable View
200 sx wolkan vs z4m vs turbo type-r (ygz) çekildi vidyo 1-2 kerede 200 sx le denedik vidyo sahibi paylaşmak isterse sorun yok benim için ;)
mümkünse yeni bi baslık altında izlemek isteriz :)
sonuclari alalim
başar korna sorununu çözerse arabanın maşallahı var :D
kim kimle denedi sonuçlar nedir. Devlet sırrımı :) abicim anlatsanıza :) Başar sen ygz ile falan denedinmi veya m3cabrio ile
en iyisi ben gördümü sölim tam arkalarında biri olarak.
volkan korna bekledinden zannedersem biraz geç bastı ama toparlayıp önüne geçti basar
kardeşimizin.benimle basar kardeşin denemesinde ise biz iki kişi,o ise tam boş-)) olarak, 2. vites te bastık 250 yi bitirdim o 270 bitirdi maksimum6-7 boy açtı.
kişisel düşüncem basar kardeş nos takarsa yzg ve volkanla çok zevkli yürürler.
güzel vakit geçirdik yeni arkadaşlar edindik önemli olan bu eğlendikte, boy hesaplarına geçme geçilmeye hiç girmiyorum vidyo payşaşılırsa izleriz ;)
herkese kazasız belasız nazarsız günler ;)
basarın aracın gidisini goren biri olarak tahmin ediyorumki,e46 orjinal bi m3 5-6 boyla kurtulamaz ama videoları izlemek lazım tabi :)
ben o gece ordaydım basar kardeşimiz ve ecz murat abimiz başarla berbaer bastılar
ve hatta bende videoları var isterlerse eklerim video basar kardeşimizin arabası sökük ve tek kişi murat abimin arabası 2 kişi ve tamamen standart olmasına rağmen başarla arasındaki fark öle sanıyorum en fazla 5-6 boy fark vardı iki araçta maşallah güsel gidiyor :)
Arkadaşlar ben tartışmıcam dedikçe iyice tartışma ortamına çekmeye çalışıyorsunuz :)
son sürata gittiğimizde en yakındaki araba 2 km gerideydi nasıl vidyo çekilicek? Bende chip bile yok elektronik limitore girdim 275 kmh de yoksa dahada gideri vardı...
eğlendik muhabbet ettik işte boyu boşverin kimse kanıtlıyamıyacagı için gereksiz uzun tartışma ne fark ederki :)