tünel neresi
www.honda-tech.com
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Siyah m tamponlu chipli egsozlu bir 3.30 gibi gidiyor.Ama ona bir M3 diyorsunuz o jantları ve krom çıtaları ile ismail YK hayranı gurbetçi bir arkadaşımızın heralde
Şaka şaka cabrio'ya maşallah![]()
kardeşim kazasız belasızm3 var m3 var derken millet ne alaka diyordu
güzel bi örnek olmuş.
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
valla arkadaşlar iyi tada kötü yorumlar için tşk ederim bnm yürüdüğüm bnm eski m3 cupe olan yeni aldığım cabrio m3 ama yinede ben arabamı görmek için güsel yürüyen bir m3'le denemek istiyorum çok merak ettiğim ver herkesin dilinde dolaşan eczacı bi abimiz varmış m3 olan beni kırmazda gelirse onunla denemek istiyorum gerçi onun arabasından biraz korkuyorum çok iyi gidiyo denildi ama yinede sesimi burdan duyarsa gelirse deneriz geçmek geçilmek önemli değil önemli olan arabamı görmek
maşallah kardeşimin arabasına ben böyle giden cabrio görmedim ALLAH nazardan saklasın hakikaten m3 var m3 var dedikleri olay buymuş.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
stock coupe M3 1560 kg
stock cabrio M3 1655 kg
aradaki fark olması gerekenin tam tersi...
hiç normal bi sonuc değil problem nedir bilemiyorum ama bi sorun oldugu kesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)