Coupe de chip olduğu halde cabriodan bu kadar fark yiyorsa kusura bakmayın ama ya cabrio da bilmediğimz bişeyler var ya da coupeci gaza yarım basmış ya da motoru bitik..
Coupe de chip olduğu halde cabriodan bu kadar fark yiyorsa kusura bakmayın ama ya cabrio da bilmediğimz bişeyler var ya da coupeci gaza yarım basmış ya da motoru bitik..
Ben videolardan inanın hiç bişey anlamadım ama sağlıklı iki M3 ün kapışması dediğimiz birinde chip olup diğeri chipsiz olsa bile buyrun vereceğim linkteki gibi olur diye bilirim ben.Yanlış anlamayın coupe cabrio ayrımı yapmıyorum ama M3 dediğin ikiside kafa kafaya atlar sonradan fark ortaya çıkar buyrun buda örneği...
http://videos.streetfire.net/video/B...E46_177121.htm
arkadaşlar güsel yorumlarnız için tşk edrim dün akşam eczacı abim beni kırmadı çok saolsun denedik güsel bi sonuç oldu.
bu arada bir arkadaşımız yazmış cvp verim aracım kilo tartısı var 1750 kg inanmıyan buyursun gelsin cupe ise 1490 kg normalde cabrio ruhsatta 1650 kg yazıyo ama tartıya çıktığımda ise 1750 kg aldım sadece aracımı merak ettiğim için çıkıp denedim
[QUOTE=inan mpower;822614]arkadaşlar güsel yorumlarnız için tşk edrim dün akşam eczacı abim beni kırmadı çok saolsun denedik güsel bi sonuç oldu.
bu arada bir arkadaşımız yazmış cvp verim aracım kilo tartısı var 1750 kg inanmıyan buyursun gelsin cupe ise 1490 kg normalde cabrio ruhsatta 1650 kg yazıyo ama tartıya çıktığımda ise 1750 kg aldım sadece aracımı merak ettiğim için çıkıp denedim[/QU
EEee sonuç ne oldu peki??
bende bu araçların z4m ile olan farkını merak ediyorum ..
ilk vrajdan dönüş yok basar efendi mademki bişey dedin daevamını getirelim olmadı 8 torba çimanto koyar deenriz![]()
dynoda deniyelim o zaman en fazla hp alan kazanır :P
chip yok 350 hp pasaoglu dynomuz vardır Angaralı ciğerli s54
20 boydan aşşağı atmam :P hafifletelim senin aletide
şuan zex nosda aldım 450 hp olduksırada son hızı 320 kmh den 290 a dusurucek kısa diff
tavsiye ederim 4.1 son oranlı
inan ve basar simdi bulusmuslardır 1-2 saate gazlarlaryarinda ins videosunu izleriz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)