Bu arada;
Kamera Aracı : e46 BMW M3
Şarkı : Paul Oakenfold - Dread Rock
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Yunus.Darısı IRONMAN'in başına
Teşekkür ederim.Aslında yapılan karşılaştırmalar da araçların stock olduğu belirtiliyordu.Araçlar stock olmadığı için sonuçlandığını sanmıyorum.
çok güzel çekim olmuş. elinize sağlık.
buğra ellerine sağlık
eray sen m6 al kardeşim 13.000 dolar verir chip yaptırırsınben 1000 € luğa devam
videodaki ilk deme 0-270 kalkış
1. dk daki 1-2-3 m6 diil e46 m3 le yapılan deneme
f430da headers+air kit+yazılım var
m6 da sadece yazılım var
sonuçda ikiside kardeşim onlar geçmek için bassalar bile arabalar birbirlerini geçmelerine izin vermiyo
sonuç olrak m6 ile f430 u kıyasladığımızda stok halde iken f430 un 300 kmh lere kadar fark atamıycağı ve 300 kmh den sonra ise 100/100 m6 alıcagı bariz belli oldu
m6 yada air kit ve komple egzosttan sonra tekrar deneriz ozaman daha zevkli olur
diğer arkadaşa söz vermeseydim m6 nın f430 a 270 den sonra boy boy videosunu yayımlardım![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
buğracım shift+delete olmasaydı F1 nasıl olurdu sence![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
m6 nın gercek rakibi bence gallardo dur v10 vs. v10 ..
bugra bak ne buldumFull HD hemde puhahaha
Teşekkür ederim.
Saol kardeşim benim.
Teşekkür ederim Ali abi.
Teşekkür ederim Ayhan abi.Gerekli açıklamalar için ise ayrıca teşekkürler
FE-NA
Bunlar çok iyiydi hakikaten ya.
f430 ve M6 yı boşwerin arkadaslar 34 gtr 01 e sorun tek idaalim HULK tur diyecek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)