hastayım sole kafa kafaya vıdeolara ehvtec'e masallah seveerek ızlıoruz![]()
maşallah maşallah , EH'de 1 iksir war![]()
arkadaşlar maşaallah,çok güzel olmuş.burak orkestra şefi gibi roll ü komuta ediyorsun el hareketlerinle ,hepinizin emeğine sağlık .
Maşallah vteclere , gti lara çekişmeli keyifli denemeler olmuşyusuf ağırlık farkından geride kaldı heralde?
Dr.Ecu
benim için rolling işi bitmiştir. geceye katılan herekese teşekkürler hepsi birbirinden güzel araçlar, hepsi denk araçlar maşallah diyelimab kısayı sokunce yıne cok guzel gıdıo, ff nin biraz daha açılması lazım onun hakkı o deil, ts her zamanki gibi ciğeri yeter
up306 eski denemelerimize göre 2 boy daha öne çıkmış çok beğendim egsoz seside harika onada maşallah, herkese başarılar dilerim
![]()
Daha niceleri olur Burakcım zaten yaşantımızda yeteri kadar sıkıntımız derdimiz mevcut. Kahveye gitmeyiz alkol ayda yılda bir kumar allah bulaştırmasın bi araba işte eğlencemiz ondada sağolun hep beraber eğlendik bugüne kadar. Ben her rolling'e 80 90 km yol yapıp geliyorum sırf siz varsınız diye.
eywallah burak kardesım...saolsın senın aracında hakıkaten guzel gıdıorbız suan stock olarak dewam edıoruz
sadece duz boru ıle :P pek fırsat olmuor arabayla ugrasmaya
guzel bır geceydı ehehe bende aracımı gormus oldum
bekledıgımden ıyı gıttı...
tekrardan gelen herkese tesekkurler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)