ben 1 kere gördüm ozamande cem öndeydi sona arabayı dinlendirmem gerektiğinden diğerlerini görmedim
benim gördüğümde cem öndeydi
Printable View
ben 1 kere gördüm ozamande cem öndeydi sona arabayı dinlendirmem gerektiğinden diğerlerini görmedim
benim gördüğümde cem öndeydi
benim gec bastığım denemeyi görmüşün.
cem in arabası gayet verimli chip ve timing bay aişe yaramış ister inanın ister inanmayın 4bitene kadar az farkla öndeyim benim 5 uzun olduğu icin 5te yanıma gelio yol devam etse 5 bitimi gene acılcak kesiciye rahat girebeliyorum ki kadranda 245 oluyor
stock jantlarım olmadığı icin 16 larla denedik
haftaya gene deneriz daha boş daha sakin bi yolda gene cok kalabalıktı ortam.
bu arada gecmiş olsun cem viteslerin düzeldimi
sen senin dördüne göre diosun ama evet senin 4 ün sonlarında nerdeyse yanyana oluoruz ama bnm dördüm bittiğinde ben önde oluorum
bide bnm beşimde iidr yani hatta en sağa çıkıp önüne geçcek kadarda gitmiştim
bide özgünün bizi gördüğünde ben sağdaydım videoda soladayım ben hepsindemi erkenmi basmış oluorum peki :)
ok işte diorum ya ilkinde 2 boy filan açtın sonra 4 ün sonunda yakaldım geçerken sen basmadın
diğerlerinde yarım boy oynuoduk 2 de ve 3 te 4 ün sonunda yine ben geçiodum
ben seni çok farklı geçiorum demedimki
ama sonuçta rollingse 200 lerde önde oluorum kesin olarak
şimdi benim 5 te basmam sacma olur aynısı sana olsa sanad a hak veririm
ya benim 4 sonuna kadar mantıken yada yada top speed deneriz
2-3-4 te aldım zaten chip cıkar kısa tak ozaman yorumsa bende yorum yaparım:)
sadece ikimiz 2den topspeed e deneriz olur biter ok:)
neyse ben kesiorum konuşmayı görenler bilio
bundan sonra siz gelirsiniz misafirliğe ne zman isterseniz her nassı istersen deneriz tabi:)
obur videolarida koyun ne olmus ne bitmis gorelim boyle guzelce tartisiyonuz ben gectim yok ben gectim diye ama goruntu yokmu ?
bende video yok
ama görenler var yalan sölemez heralde oz ve tunbullah arkadaşalrımız
ama tabi muratdaki videoları görmek isterim arabamı görim :)
zaten yalan soyluyosunuz diyen olmadi denemyi gorelim diye sey ettim :)
bu topic bitmez artık.gçen bi topic te jant muhabbeti olmuştu hani çokk gidio ya fitenk 14 saç jant falan farketmiodu 16 ları takılmıştı her türlü gider deniyodu.şimdi 16lar kabahat oldu bu işler böle.nse bilen bilio vtecide 106 yıda bizim içimiz rahat kimseyi kırmadık karşıya geldik gecenin bi yarısı.şimdi kısa sorun oldu haftaya dnris ondada senin yanındaki adam daha hafif falan muhabbeti olur artıkkk.ahahah.
videoyu izleyemedim ama al nin çok ii yurudğu belli tebrıkler gercekten murat sen 14lerle yapmıştın dier 106larla denemeyi bende dıorum 106 lar arasında bukadar fark olurmu die o da farketmiş demekki...
uzaklara gıtmeye gerek yok onurcum 1 barlık pug lara atmosferık vtec ler var dımı :D :D
hahahahahaha
sen chip yap ben kasnak takıyim, ben filitereyi sokiyim cok sacma bundan sonra sokakta dene yapılmadan once lisans ve teknik kontrol yapılsın :):):)
2 arabada gayet eşit gorunuyo bide 120 hp ile 160 hp nin farkı gayet iyi anlaşılmış:)
106 tının 0-100u 8.7, vti in 7.9 du diğmi???
kurcalatmakta fayda var bencede.
peki biri bana detayli olarak anlatirmi 106 da neden kasnak ayari ile cok ii verim aliniyorda hondada alinamiyor ?
106lar fabrıkasyon olarak ayarlı kasnak ıle cıkıyor ve tımınglerı sentede olarak ayarlanıyor sente ayarını degıstırerek overlap sonucu guc egrısı cıddı anlamda degısıyor ama b16larda ayarlı kasnak yok ayrıca 1.6dan 160 hp alınan bır makınadan overlap ıle 106da oldugu kadar fazla guc alamıyorsunuz sebep bu yanı 106dan cok guc alınmıyor sadece fabrıka cıkısı normalın daha altında degerlerde calısıyor bunun sebebıde vti teknolojısı olmadıgından emısyon, konfor vs gıbı degerlerde bellı standartlar ıcınde kalmaları gerektıgı ıcın araclarboyle uretılıyor.
yazacak bisey birakmamissin ;)