neyse ben kesiorum konuşmayı görenler bilio
bundan sonra siz gelirsiniz misafirliğe ne zman isterseniz her nassı istersen deneriz tabi![]()
neyse ben kesiorum konuşmayı görenler bilio
bundan sonra siz gelirsiniz misafirliğe ne zman isterseniz her nassı istersen deneriz tabi![]()
Team PAŞAOĞLU
obur videolarida koyun ne olmus ne bitmis gorelim boyle guzelce tartisiyonuz ben gectim yok ben gectim diye ama goruntu yokmu ?
bende video yok
ama görenler var yalan sölemez heralde oz ve tunbullah arkadaşalrımız
ama tabi muratdaki videoları görmek isterim arabamı görim![]()
Team PAŞAOĞLU
zaten yalan soyluyosunuz diyen olmadi denemyi gorelim diye sey ettim![]()
bu topic bitmez artık.gçen bi topic te jant muhabbeti olmuştu hani çokk gidio ya fitenk 14 saç jant falan farketmiodu 16 ları takılmıştı her türlü gider deniyodu.şimdi 16lar kabahat oldu bu işler böle.nse bilen bilio vtecide 106 yıda bizim içimiz rahat kimseyi kırmadık karşıya geldik gecenin bi yarısı.şimdi kısa sorun oldu haftaya dnris ondada senin yanındaki adam daha hafif falan muhabbeti olur artıkkk.ahahah.
videoyu izleyemedim ama al nin çok ii yurudğu belli tebrıkler gercekten murat sen 14lerle yapmıştın dier 106larla denemeyi bende dıorum 106 lar arasında bukadar fark olurmu die o da farketmiş demekki...
sen chip yap ben kasnak takıyim, ben filitereyi sokiyim cok sacma bundan sonra sokakta dene yapılmadan once lisans ve teknik kontrol yapılsın
2 arabada gayet eşit gorunuyo bide 120 hp ile 160 hp nin farkı gayet iyi anlaşılmış
106 tının 0-100u 8.7, vti in 7.9 du diğmi???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)