Şimdi izleyebildim, eg k20 setup a göre mini iyi gitmiş.
Her iki aracada maşallah.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
K20swap ta map ayarı sadece draG için ayarlanmıştı 1 2 3.. nyse yinede çok güsel bi geceydi CCS minide heralde minilerin içinde en iiyii mini sanıırım bizim enaz cooperS 7 8 boyumuz var bu dgierlerine göre iyiydi ..
maşallah yunus cok güzel gidiyor ironman
OEM+
Yunus Facebook harici başka bir video serverinde yüklümü ?
Üyelik yok..İzleyemiyorum...
bro RS 295 i görsün ben 106 yı satar bugun RS alırım
kadranı deviriyorum ama gidiyor halen sapmada var kadranda ne kadar doğru bilmiyorum ama vtec burak ın bi lafı varya ölüm vuruşu diye ahahaha benim mevzu 4 de kopuyor
bu ccs yi kim tanıyor onla bir deniyelim yarın akşam![]()
ıyımıs deneme, mınıyı begendım guzel gıdıyomus.. ama 270 280se bırakında gıtsındaha dolusu yoktur herhalde yapanlar ıyı ıs cıkarmıs
![]()
bir çok mini cooper sahibi olan arkdşlarimiz var bi çoğuyla denedik hatta 5 6 araç bi çoğuda yanaşmak istemedi =) anlamadim yani bu araci begenmez zorunda degilsin 'göki' ama okdr kücümsemeni gerektiricek bir durumda yok,sağlam ve sağliklidan kastimda 230 240 hp yapiyorlar minileri motor kiriyorlar çatir çatir, 1.6 supercharger 280 290 hplere çikipta rahat kullanabiliyorsan sağlam ve sağliklidir demek , çnkü zaten normal standart mini cooperlar bile sorunlu arabalar ve düşük hacim oldgu için üzerine aşiribesleme geldiğinden dolayi isinma problemi olan araçlar,umarim bu açiklamamdanda başka birşey çikmaz
Evet arkadaslar ilk defa dun arabami deneme firsati buldum ve tatmin oldum. Bi s2000 bi z3 3.0 bide evo 6la denedm ve gectim videolarida var koycam. K20de beni gecti ama bunda abartlcak bsy yok bence bahseetgniz araba 800 kilo 2.0 motor bnm arabam 1050 kilo 1.6. Son 1 haftadr ortada ccs donuyo diosunuz ama bnm hiç bir alakam yok bi arkdsm bna arabani bska arabalrla deniyelmmi dedi bnde olur dedm barkin denen kiside onun arkadasyms ama yaptgi ayip bnm adima herkeze msg atmasi.. Bu olayla bnm hic bi alakam yoktur. Nyse arkadaslar herkez begenmek zorunda diil, bn cok emek harcadim ve bunun karsiligini aldgmi dusunuorm, gercktn cok begendm dun arabami ama tabi herkz begnmk zornda diildr illaki begenmeyenlerde olmstr ama ortada bi emek var lutfen gereksiz yere b.k atmayin arkadaslar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)